Ако искаш най-добрия пиано бар – мястото е едно, Sinatra

Единствената верига пиано барове в България винаги ни е впечатлявала с неповторима атмосфера. Защо са без аналог у нас – разказваме сега

0 коментара Сподели:
бар Синатра

Ако трябва да поканим дама на перфектната среща или да заведем приятели на място, което наистина кара всички сетива да ликуват, ние винаги избираме пиано бар. Атмосферата, красивата музика, невероятните бар предложения и възможността да се впуснем освен в песни и танци и в задушевни разговори са сред нещата, които ни карат да обожаваме класните пиано барове. И сега определено ще те изненадаме – знаеш ли, че в България има само една верига пиано барове и това е „Синатра“? Може да я посетиш в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, като атмосферата на всеки бар е идентична и предразполага към невероятно прекарване с любими до сърцето ти хора.

Гордостта на пиано бар „Синатра“ е, че там всички пеят и танцуват, а под всички нямаме предвид само посетителите и гост-изпълнителите.

В баровете „Синатра“ ще ти направи впечатление, че дори барманите и сервитьорите не могат да стоят на едно място. Именно затова си имат и собствено специално шоу, което е единствено по рода си и задължително трябва да видиш.

История по ноти

Веригата води началото си от 1998 г., като и до ден днешен в „Синатра“ спазват традициите в доброто обслужване. Тук, освен че ще се насладиш на уникална атмосфера, ще може да консумираш и страхотна селекция от бар предложения. Алкохолните им етикети са от най-добрите на пазара, а вината и другите специалитети на барманите ще ти дадат едно безспорно класно изживяване.

Тук са наясно, че за отличното настроение допринася и доброто питие, поради което предлагат богато разнообразие от маркови напитки и определено не правят компромис с тях.

Като доказателство споделяме с теб, че във всеки от баровете им може да откриеш лимитирани бутилки уиски, невероятни коктейли и луксозна колекция пури.

Обслужване по всички правила на етикета

Пиано бар „Синатра“ е от местата, където гостът е посрещан и изпращан с усмивка. Обслужването е на високо ниво, а персоналът се опитва да удовлетвори всяко желание на клиента. Във всяка локация от веригата държат много на участията на живо, затова тук всяка седмица гостуват най-големите имена на българската музика. Някои от редовно гостуващите певци и музиканти са Любо Киров, Графа, Deep Zone Project, Миро, Георги Христов и др. В дългата си история Пиано Барове Синатра са достигнали най-високо ниво на българската музикална сцена. Оттук започват музикалната си кариера не една или две български звезди. Някои от популярните лица, които може да чуете там, са участници или финалисти в различни музикални формати. Това са Тома Здравков – победител в Music Idol Диди Бунтова, Пламен Бонев, Васко Стоянов, Северин Георгиев, Деница Драгова, Мария Величкова и други. Тези невероятни таланти ще ви пренесат в една чудесна атмосферта и ще допринесат за вашето страхотно изживяване.

Те успяват да изправят публиката на крака и да ни накарат да забравим всички ежедневни грижи, защото музиката, приятелю, наистина лекува и пренася в други светове.

За финал споделяме, че ако все още не си се потопил в разкошната им атмосфера, е време да го направиш още довечера! Адресът на пиано бар „Синатра“ в София е бул. „Арсеналски“ 5, в близост до хотел „Хемус“. Останалите локации на пиано бар „Синатра“ са:

Пловдив – ул. „Капитан Райчо“ 2, хотел „Тримонциум“
Варна – бул. „Сливница“ 33, хотел „Черно море“
Бургас – ул. „Александровска“ 21, хотел „България“

Ако си на лов за нови гастрономически преживявания

акво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *