Предимствата да имаш рожден ден през зимата

Няколко топли възможности за незабравим рожден ден

0 коментара Сподели:
Предимствата да имаш рожден ден през зимата

Окей, през зимата не ни е много до празненства, особено през януари.

Навън е кучи студ, цялото ни същество е замръзнало, а задачите, които трябва да свършим, изведнъж са станали толкова много, че последното, за което мислим, е рожденият ни ден. Направо е непонятно как горките ни майки са имали смелостта да ни родят в такова време. Но това не пита. Дори да ни се иска само да се скрием под завивките, рожденият ден е веднъж в годината и не е зле да го прекараме весело. Освен това цял живот ли ще се крием и измисляме оправдания, за да не го празнуваме? Датата никога няма да се измести с няколко месеца напред, когато е топло и приятно.

Ето няколко възможности за чудесен рожден ден през зимата:

Предимствата да имаш рожден ден през зимата

На първо място всичките ти приятели са наоколо.

Винаги можеш да им се обадиш в последния момент, за да хапнете в най-близкия ресторант и да се посмеете дори само с бургер и кола. Вярно, всички са заети този месец, но за едно непланирано и семпло празненство винаги ще се намери време. Кога иначе можем да съберем всичките си приятели заедно? През лятото всеки е нанякъде – море, планина, чужбина… В училище и в университета смятах за много нещастни колегите със зодия Лъв или Рак, които така и не успяха да почерпят с кутия бонбони, защото рожденият им ден беше във ваканция.

Така че, когато си роден през зимата, имаш възможността не само да почерпиш, но и да се обградиш с приятелите си без оправдания.

Предимствата да имаш рожден ден през зимата

Задължително получаваш от онези големи и топли пуловери, които радват окото и топлят тялото и душата.

Да, от нов пуловер винаги има нужда и приятелите ти го знаят.

А страхотното разнообразие от щампи, плетки и разцветки дава възможност всяка година да си с нещо ново, топло и модерно. Така че не се притеснявай, покани приятелите си и те ще те изненадат така, както през лятото не могат.

Предимствата да имаш рожден ден през зимата

Дори и да не си на кеф, снежният бой винаги оправя настроението.

През лятото не могат да те направят „бяла мечка“, нито да си спретнете турнир със снежни топки. Дори и да се чувстваш стар за тези неща, повярвай ми, това носи невероятно настроение и връща желанието за живот. Децата никога не се притесняват от студа и са щастливи, когато играят навън, макар да се прибират със зачервени носове и магарешка кашлица. Позволи на детето в теб да живее по-дълго.

Предимствата да имаш рожден ден през зимата

Можеш да заведеш приятели да покарате ски

или просто да се разходите в най-близката гора и да вдъхнете аромата на снега, боровите дървета и свободата. Да гледате София отдалеч и да си мислите: колко е хубаво да си извън нея. Защото няма как да разбереш какво имаш в живота, който водиш, ако не излезеш за малко от него. Тогава се връщаш зареден с нови сили, усетил живителната сила на природата. Макар и уморен от ходене и зашеметяващи горски пейзажи, ти си нов, свеж и готов да се впуснеш в работа.

Няма по-добър момент за спа процедури от зимата.

Когато ни е писнало от студа и не намираме начин да се стоплим, ден в джакузито, отпускащи масажи и плуване в минерални бани винаги са добър начин да се поглезиш и да си възвърнеш духа и енергията на тялото. През лятото си имаме море, а през зимата не.

А тялото се нуждае от хидратация и нежно погалване, което спа процедурите предлагат, и то с отстъпка.

Предимствата да имаш рожден ден през зимата

Да отидеш на кино с приятели. Банално, но точно навреме.

Да си кажем, ще отидем ли на кино, когато навън е топло, въздухът е лек и свеж, а на нас ни се живее в движение? Киното е чудесен вариант през зимата, когато не можем да си позволим да сме дълго време навън. Ако не ти се правят големи празненства, а искаш да прекараш рождения си ден само с най-близките, разгледай програмата на кината – може би онова, от което имаш нужда, е точно там, в големия екран.

Е, радвай се, че си роден тъкмо през зимата.

Много щастие за зимен рожден ден може да намериш на някое от тези изкушаващи басейни в сърцето на зимата.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *