Ти решаваш кои са най-добрите барове и ресторанти за 2017

Go Guide Food & Drink Awards стартира днес

0 коментара Сподели:

Трета поредна година и трети път за щастие режем лентата на Go Food & Drink Awards. Наградите на Гайда, в които селектираме най-добрите барове и ресторанти в София за изминалата година, са обобщение на целогодишното ни търсене на готини локации за хапване и пийване наоколо.

И тази година номинирахме над 90 заведения в 18 категории,

като този път има цели две нови (и съвсем заслужени) категории. Ще отличим Best New Restaurant и Best Brunch Place. Два важни пункта, които раздвижиха нещата на софийската гастро карта в последно време и чиито номинирани си струва да следиш изкъсо и през следващите месеци.

Традиционно в категориите номинирахме местата за пица и паста, кафе, суши, коктейли, bbq & grill, морска храна, вино и др.,

като както предните години, така и тази всички тях отличихме с голям червен Recommended стикер на витрината.

Това си остава нашият начин да потупаме по рамото най-трудолюбивите в бранша, да маркираме топ локациите в града, сред които ти по лично усмотрение и от личен опит да избереш любимите си във всяка категория.

Кампанията стартира едновременно в списанието и в специалния ни сайт awards.goguide.bg , на който може да дадеш своя глас. Когато го направиш, за да те мотивираме допълнително, а и за да затворим кръга „ние, вие, те“,  ще ти дадем шанс да се сдобиеш с някой от 90-те ваучера за консумация на стойност 50 лв. в едно от номинираните заведения. За още по-голям стимул сме приготвили и специални седмични изненади (които ще разкриваме постепенно за повече съспенс), както

и премиум награда – телефон Samsung Galaxy Note 8, който ще дадем в края на кампанията.

На специално създадения сайт awards.goguide.bg  сме ти представили селектираните от нас обекти. Днес отваряме линиите за гласуване на awards.goguide.bg, където всеки може да влезе и да даде вота си за любимото място. Мнението ти е важно едновременно за нас, за бизнеса и за самия теб, защото вярваме, че получената обратна връзка ще повиши нивото на конкурентност и обслужване, от което печелим всички.

На официално събитие на 22 февруари ще бъде церемонията по връчването на наградите на най-добрите, които ти, гласоподавателю, ще избереш. Събитието ще се осъществи с подкрепата на Philip Morris International, Sofia Design District Минерална вода Михалково, Coravin, Heineken и New Bloom Winery.

Медиен партньор пък ни е Radio NOVA Bulgaria.

Необходими са ти само малко време и отношение към това, което се случва на софийската гастро карта, за да можеш да гласуваш. Направи го по съвест!

Hint: Напомняме, че трябва да гласуваш във всички категории и да ни оставиш данни накрая, за да бъде отчетен гласът ти и за да участваш в томболата.

Освен голямата награда Samsung Galaxy Note 8 те очакват и много други седмични награди, които ще ти разкриваме една по една, плюс 90-те ваучера за консумация на стойност 50 лв. в номинираните заведения.

 Go Drink & Food Awards се осъществява с любезната подкрепа на приятелите ни от BG menu.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *