Спасителен план с кодово име: избягай от Св. Валентин

Подсказваме ти как да спасиш себе си и половинката от цялата истерия около този съмнително щастлив ден.

0 коментара Сподели:

По древна традиция Свети Валентин се отбелязва на 14 февруари почти в целия свят като Ден на любовта. Той се празнува в англоговорящите страни и някои страни от Южна Америка, но около 90-те години добива такава популярност, че днес от Бангладеш до Милано всичко е потънало в сърца, валентинки, букети и разточителни любовни вечери. Любовта доста силно се е смесила с рекламния бизнес за комерсиални цели, а приходите след Деня на влюбените за световната иконмика надхвърлят милиони. Има хора „за“ и „против“ празника.

Ние обаче смятаме, че всеки ден е любов и уреченият час, в който да я честваме, не е нашето нещо.

Надолу ти даваме няколко стройни начина, с които да покажеш един голям среден на празника и да подариш нещо много по-ценно на половинката си – любовта си 24/7, 365 дни в годината.

Поговорете преди истерията

Св. Валентин е точно като 8 март – тя не го харесва, твърди, че е стара и соц отживелица, но в момента, в който всички нейни колежки са отрупани с цветя и бонбони, се прибира вкъщи кисела и ти чуваш заветното „нищо“ на въпроса „какво ти е“, което е по-страшно и от липса на бира и мач в петък вечер. „Нищо“ винаги значи „ще умреш, безсърдечнико“ и твоя задача е да оправиш нещата колкото е възможно по-бързо. Затова трябва да мислиш много по-отрано и да проведеш ясен разговор за това, което ви предстои. Ако и двамата сте на мнение, че е тъпо това празнуване, уточнете го, преди да дойде цялата истерия около празника, и измислете ваш начин, в който да не получите фоточувствителна епилепсия от всички лъскави червени балони, отрупали де що има мол и магазин наоколо.

Бягството е сигурно спасение

Да бягаш, за да се спасиш, е най-добрият начин за реакция. Измислили са го още древните племена някъде 3000 години преди Христа, прилагаме го и днес. Светивалентинската истерия е толкова масова, че не можеш да я победиш, затова най-добре да я избегнеш.

Организирайте си с половинката пътуване, което хем да е романтично, хем да започне някъде от 10 февруари и да приключи към 16-и.

Така ще сте сигурни, че сте чествали любовта, но не сте повръщали от сладникава романтика през цялото време. Най-добре да се отделите в уютна къща за гости някъде между Чепеларе или Долно Витково, за да сте сигурни, че нито бай Иван, нито другите двама жители на селото ще са чували нещо за тази американска изгъзица.

Повторението е майка на знанието

Трябва да си много внимателен 10 дни преди празника. Най-добре да ѝ повтаряш, че я обичаш, безспирно като прогноза за времето. Сутрин, обед и вечер. Това ще насложи прекрасни емоции в подсъзнанието и когато дойде денят Х, тя ще се сети точно за тях. Ще си каже: „Може да не иска да празнува, но той ме обича. Да, обича ме със сигурност!“. Повярвай ни, спестяваме ти много главоболия.

Бъди „там“ през цялата година

Това е твоето момиче и тя заслужава внимание винаги, винаги, винаги. Ако правиш малки жестове, изслушваш я и ѝ даваш нужното през цялото време, на нея дори няма да ѝ пука кой ден сме днес. Обещаваме ти, че любовта цъфти при правилна грижа, а основните ѝ нужди са време, внимание, жестове. Поливаш ли връзката ви с тези три неща, твоята половинка ще се чувства на седмото небе много пъти преди, след и на 14 февруари.

За финал ти казваме, че няма нужда да се притесняваш. Ако ти се празнува – празнувай. Ако не – използвай този план за бягство и не забравяй, че любовта има нужда от целогодишно отглеждане. Заслужи си я!

Още за празника – виж Внимавай какво ѝ подаряваш за Свети Валентин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *