Гласувай за Go Food & Drink Awards и можеш да спечелиш ваучери за поръчка на храна

Подаръци ще има за всички от сърце… или поне за 22 (от вас)

0 коментара Сподели:

Обичаме храната – никога не сме го отричали, никога не сме се бояли да го заявим смело пред света.

Обожаваме да се наслаждаваме на магията на кулинарията и винаги споделяме любимите си места с теб. Тази година провеждаме Go Food & Drink Awards за седми път и въобще не се оплакваме от задачата ежемесечно да следим какво се случва на гастро картата и да те държим в течение с всички новости по нея. Нашето фино небце и този път успя да отличи всички забележителни вкусове, а нашата жадна бохемска душа

– местата, които нямат еквивалент.

Апелът ни е един – гласувай на awards.goguide.bg. И кой знае – колелото на късмета (и ваучерите) може да се усмихне именно на теб. 22 от всички гласували ще имат възможността да се докоснат именно до еуфорията от добрия вкус, благодарение на генералните спонсори от Takeaway. Ако дадеш своя вот може да си един от тези, които ще спечелят ваучер за 50 лева, с които да потопиш сетивата си в гастрономическата магия.

Нашата най-голяма награда са гласовете, които даваш за най-добрите барове и ресторанти в София, Пловдив и морето. За поредна година активността в това наистина важно за кулинарната и парти карта е феноменална и ние няма как да сме по-благодарни.

Ако все още не си се включил в гласуването обаче или се сещаш за твой приятел, който е пропуснал да даде своя вот, имаш време до 18 февруари.

Защо държим да дадеш гласа си във всяка категория? По този начин запазваме равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *