3 продукта, които да подариш на приятелка, ако е beauty lover

Декември е – имаш нужда от тези идеи

0 коментара Сподели:

Неизбежно е. Винаги покрай празници се започва дежурното чудене какво да подариш на най-близките си жени. Майка ти е получавала всичко – от чорапи, през книга, до СПА уикенд и приключение в чужда държава.

От времето, когато римляните поднасяли клонки от свещени дървета или плодове на боговете, до ерата на Go Guide – подаръкът винаги е нещо, което поражда все прекрасни емоции!

Независимо дали говорим за любимата ти, за скъпата ти майка или за най-добрата ти приятелка – всяка достойна жена в живота ти заслужава поне веднъж (най-малко!) да ѝ покажеш колко много значи за теб и на точно колко специално място се намира в сърцето ти.

Тук ти предлагаме 3 продукта, които могат да накарат всяка дама – ценител на красотата и грижата за себе си, да засияе:

Червилото: Clinique Pop Reds Lip Color + Cheek

„Вярвам в маникюра. Вярвам в контенето и свободното време. И вярвам в червилото“, казва Одри Хепбърн.

Червеното червило е оръжие, което всяка жена знае точно как да използва, а търсенето на перфектното такова въобще не е лесна задача. То трябва да пасва на тена на кожата, да прави устните изкусителни, да не изсушава, да не се размазва и да е дълготрайно. Серията на Clinique Pop Reds Lip Color се справя с нелеката задача да отбележи всички изисквания, карайки ни да се чувстваме на върха на света! Ключовите съставки зад успешната формула на серията са Сквалан: подхранваща и лека съставка, извлечена от масла и Стероли от нар: съставка, получена от семената на суперплода нар. Нюансите са 7 – от топли и слънчеви червени за дамите със златист блясък в кожата, до наситени червени за тези с по-студен подтон на кожата.

Парфюмът: Super Gorgeous by Michael Kors

Ароматът е ключова част от присъствието на всяка една жена. Новият парфюм на Michael Kors – Super Gorgeous, е дървесно-цветен празник на женския дух, който надгражда над предшественика си.

Класическият букет от бергамот, флорални и леко сладки акорди е комбиниран с нотки на жасмин и кедрово дърво за бляскава феерия от оптимизъм и лекота.

Засилената доза тютюнев акорд предлага димно-сладка топлина, докато слънчевите и чувствени нотки на смел кехлибар осигуряват мощна дълбочина

Фон дьо тенът: Clinique Ever Better Clinical Serum Foundation

Няма нужда да ти казваме как сияйната здрава кожа може да промени настроението и самочувствието на всяка жена.

Благодарение на съставките и технологиите, с които разработчиците разполагат, гримът вече не подобрява вида на кожата само докато е на лицето ти.

Понякога цветната козметика помага за дългосрочното ѝ благосъстояние! Clinique Ever Better Clinical Serum Foundation е снабден с добри за кожата храни като хиалуронова и салицилова киселина, витамин С и ексклузивната молекула за борба с тъмните петна на Clinique UP302. Това значи, че дори без грим лицето ти ще е с по-равномерен тен, по-гладко и хидратирано.

Доверяваме се на научната експертиза, заложена в грижата за кожата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *