Iñigo Vontier at Terminal 1

0 коментара Сподели:

Вълнуваме се да ти споделим, че посрещаме Iñigo Vontier в София – един от ключовите артисти на електронната мексиканска музикална сцена!

Най-честите му колаборации са с Red Axes, които продуцират саундтрака за подиума на Dior през седмицата на модата в Париж 2018,

също така и с руснаците Simple Symmetry, с които заедно създава дивашкото парче Gilgamesh.

Когато Iñigo пуска, няма друго правило, което да следва, освен винаги да е спонтанен и да поддържа атмосферата изненадваща и секси.

През 2017 създава свой собствен лейбъл Calypso Records, фокусиращ се върху издаването на музика между денс и психеделия, вече с 11 издания на винил и израстващ като фаворит на любителите на ъндърграунд сцената.

Vontier звучи многократно на някои от най-мащабните фестивали в Мексико като Pal Norte, EDC, Hellow Fest, Ceremonia, Bahidora, Tropico и на международни като Burning Man, AIM Montreal и Fusion. Резидент е в едни от големите денс клубове като Bar Americas в Мексико и Opium Club в Литва. Той членува в семейството Mayan Warrior и разбира истинското значение на дийджействането:

„Не става въпрос само за селектирането на подходящи тракове, а за способността да разказвам истории и да карам хората да преминат от щастие към еуфория, а от нея към носталгия, докато танцуват цяла нощ.“

Участието на Iñigo Vontier в клуб Terminal 1 определено ще бъде едно от най-вълнуващите и колоритни събития през тази година в страната, а към него ще се присъединят момчетата от Stranger Synths и диско принцесата Julieta Intergalactica. Ввратите отварят в 22:30, събитието е тук!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *