Любов по ноти: Мартин и Александра

Мартин и Александра са нашето декемврийско вдъхновение, а как се случва любовна магия по време на пандемия – чети нататък.

0 коментара Сподели:
Сани и Мартин

Тя е маркетинг мениджър с организирана мисъл и професионална дисциплина, а той е творец с усещане за оная много хубава и специална музика, която кара сетивата ни да трепват. Събира ги точно тя – музиката, и то по начин, който бихме нарекли приказен, почти като в коледен филм. Филмът на Мартин Костадинов и Александра обаче е по-хубав, защото е напълно истински. Въпреки сериозната си професия Алекс произхожда от музикално семейство и е с истински усет за стойностното изкуство, а чичо ѝ е легендарният Александър Бръзицов – композиторът, създал едни от най-красивите хитове на Камелия Тодорова и Орлин Горанов. Именно той се оказва любимият композитор и на Мартин, който получава покана за приятелство от Александра във фейсбук и след няколко съобщения с главен герой музиката тяхната любов се случва.

Скорострелно, напук на пандемията и, разбира се, достатъчно артистично, за да се стигне до три предложения за брак, сватба по време на локдаун – само 10 месеца по-късно, и един красив малък принц, който носи артистичните гени на мама и тати.

Какво ни разказаха те за тази магична любов по ноти и колко важно е да сме спокойни за малките си наследници, като подходим отговорно към възможностите за съхраняване на стволови клетки след тяхното раждане, както са направили и нашите герои – разказваме нататък.

бебе на Сани

Да бъдеш родител е отговорност, която човек носи през целия си живот. С тази отговорност идва и желанието да се осигури най-добрият живот за вашето дете, за да расте то здраво и щастливо. Съхранението на стволови клетки предлага нови възможности за решаването на неразрешими до този момент здравословни проблеми и ви дава допълнително спокойствие за защитата на здравето на вашето семейство. Vita34 е световен лидер, Европейски лидер и Тъканна банка №1 в Германия, Австрия, Швейцария.

Препоръчваме Vita34, за да дадете на себе си и любимите до сърцето ви малки герои спокойствие за бъдещето.

Vita 34 създава първата в света „стъклена лаборатория“ и кани семействата не само да видят къде се съхраняват техните СК, но и да наблюдават процеса по обработка.

Сани и Мартин

Какво си помисли в първия момент, в който видя Александра / Мартин?

Мартин: Мисълта ми липсваше в първия момент, имаше магично привличане и усещане за силна заедност. Май мисълта беше, че усмивката ѝ е още по-красива и заразяваща на живо.

Алекс: Бях на НДК и слушах през оградата „Остава“, които в този момент имаха участие. Той се появи артистично със закъснение, не ме видя и ми звънна, обърнах се и погледите ни се засякоха като стрела с пламък, след което се засилихме един към друг с широки усмивки, прегърнахме се, смеейки се, и се въртяхме силно прегърнати.

Тогава като че ли пламъкът започна. Беше малко като паралелен свят, сякаш се познаваме, обичаме и не сме се виждали от години. А всъщност беше за първи път.

Ако трябваше до края на живота си да изживяваш само един-единствен ден, кой от всичките ви дни заедно би избрал/а?

Мартин: Труден въпрос, трябва да избирам от много, затова ще отговоря банално, но и еднозначно… Всеки един.

Алекс: Клише е, но наистина не бих пропуснала нито един. Мартин е невероятно слънчев и чист в емоциите си. Може би най-ярък спомен имам от момента, в който той спеше и аз започнах да го бутам с думите: „Ставай, ставай бързо“, той искаше още минута сън и го спрях с репликата

„Имам новина!“, тогава широко отвори очи и дойде заветното: „Бременна съм“.

Той започна да крещи от радост толкова силно, че сигурно съседите го чуха, и да ме прегръща с уникална радост и вълнение. Предложението за брак на плажа сред лебеди, с пръстена на майка му, която е някъде там сред ангелите… уникален момент. Сватба по време на пандемия, с невероятни музиканти в домашна Jazzy атмосфера. Моментът, в който прегърна сина ни за първи път, и просълзените му очи от щастие.

Любимото място, на което обичаш да си с другия, е…

Мартин:  Навсякъде, сгушени.

Алекс: В прегръдките му!

Коя е чертата от характера ти, която смяташ, че тя/той харесва най-много?

Мартин: Положителния светоглед/лекотата да общувам.

Алекс: Може би, че съм открита.

Сани и Мартин

Кои са нейните/неговите суперсили?

Мартин: Ако трябва да е една, то тя е да ОБИЧА силно.
Мисля, че от други няма нужда, но за мой късмет всичко ѝ е суперсила. Всяко действие и решение е право в целта.

Невъзможността ѝ да се проваля я прави моята WONDER A.

Алекс: Адски артистичен и с огромно сърце с любов за всички. Не познавам човек с толкова много близки приятели – като семейство. Един голям хотел няма да му стигне да ги събере! Другата му суперсила е, че е позитивен. Винаги вижда хубавата страна на всяко нещо, дори и когато е трудно тя да се открие, той я намира.

Има ли навици, които могат да те подразнят?

Мартин: Да! (смее се)

Алекс: Разбира се, че да – законът на Мартин е закъснението. Полудявам! (смее се)

Какво се промени след появата на Тео?
Мартин: Всичко – с появата си и денонощната 24-каратова беззъба усмивка промени смисъла на любовта ни и живота изобщо. Думите нямат сила да опишат това.

Алекс: Това беше моментът, в който се оказа, че сърцата ни са по-големи, отколкото знаем, че е възможно. Тео даде пълнотата на смисъла в думата „Любов“.

Той беше изтъкан от чистия ѝ смисъл, което е късмет и вече рядкост да откриеш и да те открие в живота. Тео някак завърши картината с най-наситените цветове и за двама ни.

Ако трябва да оставите послание, което да прочете, когато стане на 18, какво бихте му казали?

Мартин: Всичко, което правиш, има смисъл и ние сме до теб завинаги. Обичай…

Алекс: Обичай, вярвай и преследвай мечтите си смело, ще ти се случат! Живей с усмивка и бъди добър човек.

Сани и Мартин

Любовта трае

Мартин: Отвъд безкрайността.

Алекс: Вселенски вечно.

Кои са най-големите ви общи мечти?

Мартин: Да не губим любовта и да обиколим света с децата.

Алекс: Да сме здрави, да държим искрата винаги ярко светеща и да обикаляме света. А когато остареем, да направим галактическа разходка в новия свят! (смее се)

Ако искаш още любовни вдъхновения от свежи млади семейства – виж Земя на номади: Едно семейство на брега

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *