Спаси Свети Валентин – заведи я там!

Ако още не си решил къде да я заведеш в най-романтичния ден в годината – ние помагаме безкористно с идеи за трите идеални ресторанта

0 коментара Сподели:

Ако Свeти Валентин за теб е равно на нещо средно между харакири и среща с тъщата, плюс най-големия ти кошмар, то единствената причина за това е, че не си свикнал да организираш. И най-зловещото събитие с правилната организация може да се превърне действително в любовен празник, и то по всички правила на етикета. Даваме ти 3 идеи къде да прекараш празника, плюс бонус как да стане най-лесно, а именно с няколко клика да си направиш резервация предварително чрез платформата на ReZZo.

Модерна романтика/Hashtag Bar & Dinner

Hashtag Bar & Dinner е едно от местата, в които с удоволствие хапваме превъзходно суши, бургери и разнообразна европейска кухня. Смятаме, че това е идеалният вариант за романтична нощ в модерна обстановка, плюс превъзходен вкус. Свободните места за хубавите ресторанти обаче свършват бързо, така че – просто използвай услугите на ReZZo, които имат специални куверти за Св. Валентин. За Hashtag Bar & Dinner пък без никакви усилия може да резервираш бързо и лесно точно тук.

Полунощ в Париж/ Talents

Няма жена, която може да устои на френската кухня, на френската романтика и най-вече на всичко това заедно, събрано в прекрасния Talents. Мястото ни привлича с авторска, фюжън и френска кухня, а ако избереш това любовно гнезденце, благодарение на ReZZo резервацията ти ще е равна на куверт и ще може с удоволствие да се насладиш на най-любовния ден в годината. За всичко – тук.

Класически празник за ценители/BULGAR

Ако и ти, и тя харесвате родните вина и местната кухня – то вашето убежище по време на празника безспорно е ресторант BULGAR. Тук ще те зарадват с традиционни български специалитети, а обстановката ще е повече от изискана. Интериорът и вкусът със сигурност си заслужават, така че не пропускай да грабнеш куверт, като направиш резервация точно тук .

За финал казваме – независимо дали ще предложиш на половинката си модерна обстановка, френска класика или чисто български вкусотии, важното е да усетиш празника и да го подготвиш навреме, за да може всичко наистина да се случи по ноти. А ако имаш затруднения, просто разгледай в ReZZo, където те очакват любовни куверти за едни от любимите ни места и още много.

Ето и още готини оферти. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *