В София през уикенда: 9 – 11 февруари

Колко време ти трябва, за да впечатлиш някого?

0 коментара Сподели:

Имаш уикенд, в който да опиташ бързи срещи, защото кой ти има време за бавни. Ако пък вече имаш половинка, можеш да ѝ изпечеш френски макарон или пък да ѝ купиш вече готов. Ако ти е писнало от тези глупости – Мetta те спасява с медитация и солна стая. 

КЪСО КИНО В КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА
ПЕТЪК, 19.00 – 21.00 @ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

Разбирачите на къси филми отново гостуват на разбирачите на далечни пътувания. Този път селекцията отива на студено в Казахстан, Русия и Канада и на топло в Малайзия, Индия и Испания. Темите, които засягат кратките истории, са постсоц, кучета и кучета в постсоца. Шегуваме се, има и още! Ще можеш да видиш и българския филм „Хижа“ на Стоил Димитров. 

ГОТВАРСКИ КЛАС ЗА ФРЕНСКИ МАКАРОН
СЪБОТА, 10.00 – 14.00 @ HRC CULINARY ACADEMY

Домашно приготвеният френски макарон без съмнение е нещо, с което да впечатлиш. Сравнително бърз, но с много уловки при приготвянето, веднъж овладееш ли го – ти си! Съботно се запиши на кулинарно училище, приготви първите си макарони (не онези на баба, а френските), хапни си ги или ги сподели. Класът е с предварително записване, така че побързай да си запазиш място. 

SPEED DATING
СЪБОТА, 19.00 – 22.00 @ COSMOS COWORKING CAMP

“Наляво, надясно и match този път ще се случи в реална среда, защото си е друго да можеш да срещнеш 10 потенциални партньори малко преди 14 февруари, и то на едно място едновременно” – така организаторите рамкират очакванията ти за това, какво има да се случва в cosmos малко преди Свети Валентин. Форматът е забавен, с бързи разговори, неудобни въпроси и звънец, който гарантирано ще те прекъсне на най-интересното. Ако ти стиска, запиши се.

MISH MASH SWEET FEST
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 10.00 @ МАЛКОТО НДК

Пекарство, сладкарство и вино – звучи като ултимативния предвалентински уикенд – и е. Фестът на момичетата събира местни производители, от които ще можеш да купиш тематични подаръци. Ще има още кът за хранене, ако не издържиш (а ти няма да издържиш) и решиш да опиташ нещо още там. Демонстрации и открити уроци ще си намерят място в програмата, така че следи събитието във Facebook, за да разбереш какво и в колко. 

ПРАНАЯМА И МЕДИТАЦИЯ В СОЛНА СТАЯ
НЕДЕЛЯ, 12.30 – 13.30 @ METTA

Отдавна сме маркирали солните стаи на Metta като едно от местата, където можеш истински да релаксираш през уикенда и да изчистиш ума си от седмичното напрежение. Тази неделя по обяд там ще можеш и да овладееш пранаяма, или дихателна практика за управление на дишането. Тя пък ще помогне да освободиш и контролираш ума, след което ще последват техники за концентрация, които помагат да се научиш да медитираш качествено.

Ето и 5 събития за себеусъвършенстване в маркетинга.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *