За най-малките в семейството

Наградите, които ни помагат да избираме само най-доброто за тях

0 коментара Сподели:

Кой не обича награди? Самите ние от Go Guide организираме всяка година своите Food&Drink Awards, защото държим да възнаграждаваме качеството. Всички следим Оскарите и развитието на големите звезди от екрана, защото оценяваме таланта и старанието, което полагат. А чувал ли си за Mother & Baby Awards? Е, ако не си чувал, няма проблем, защото те за първи път ще идват в България!

Всеки родител търси само най-доброто

за себе си и своето бебе. За това Trade Media, официалният представител на международния бранд BOUSSIAS за България, организира Mother & Baby Awards 2022. Сега ще имаме възможността да видим кои са големите звезди в грижата за майки и бебета. Наградите ще посочат важните тенденции на пазара и ще потърсят най-добрите компании, които предлагат продукти и услуги насочени конкретно към новородените и техните родители.

Въпреки предизвикателствата в глобален мащаб, организаторите от Trade Media знаят, че поводи за празненство винаги има. Щастието, което може да донесе новото попълнение към едно семейство е безгранично и за това се събираме с добро настроение на първото издание на Mother & Baby Awards у нас. Ще бъдат наградени тези участници, които правят всичко възможно да улеснят живота на най-новите членове на всяко семейство, както и техните родители.

Кандидатурите за наградите са отворени за всички желаещи

– ако има нещо, с което би искал да се включиш си добре дошъл! Освен продукти и услуги, ще бъдат представени свежи иновации и хитроумни решения, които да улеснят всеки родител. Целта на Mother & Baby Awards е да се намерят най-добрите решения за проблемите, които съпътстват малчуганите и техните родители в първите месеци от живота.

Всички кандидатури ще бъдат подробно анализирани и оценени от авторитетно жури. Крайният срок за подаване на заявка е на 29 октомври. Повече информация за конкурса и как да участваш може да намериш на сайта на Mother & Baby Awards или на Facebook страницата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *