Най-чаканите филми на есен 2021

Кои са филмите, за които нямаме търпение

0 коментара Сподели:

Без ненужни приказки и прекалено разтягане на локуми, си казваме – филмите са едно от най-любимите ни неща. Тази година небосклонът е осеян от великолепни предложения за кинематографично преживяване.

За какво нямаме търпение, виж тук:

No Time To Die

Смъртта може да почака, феновете също. Този филм го чакаме чак от април 2020. Сега най-после ще гледаме 25-ия епизод от сагата за най-великия шпионин в историята, който този път отново се изправя срещу най-страшния си враг – Ернст Ставро Блофелд. Иначе имената на плаката са Даниел Крейг, Рами Малек, Ана де Армас и Кристоф Валц, а режисьор е Кери Джоджи Фукунага
(True Detective, сезон 1).

Dune

Помните ли онзи трейлър на Dune, който предизвика спиране на света за 3 минути с излизането си, защото всички сложихме на пауза живота си, за да го гледаме? Е, това беше миналия декември. Сега най-после ще имаме възможност да се насладим на шедьовъра на Дени Вилньов (Prisoners, Sicario, Blade Runner 2049) по едноименния роман на Франк Хърбърт. Този филм е гарантирана сай-фай класика.

The Matrix: Ressurections

Докато предстоящият Dune се спряга за новата „Матрица“, оригиналната сайбър пънк сага се завръща с чисто нов 4-и епизод. (Предупреждение за спойлер!) Макар че не е ясно как точно ще стане това, след като и Нео, че даже и Тринити умряха в края на трилогията. Вярваме в Лана Уашовски, както и в Киану Рийвс – със сигурност са измислили начин The Matrix Resurrections да работи, за да зарадва феновете.

Top Gun: Maverick

И като стана дума за фенове, почитателите на Том Круз са притаили дъх в очакване на филма, превърнал го в легенда – авиоекшънът с изтребители Top Gun, където той изигра незабравимия пилот с прякор Маверик. В продължението се завръщат всички замесени в първия филм, включително и Вал Килмър в ролята на „лошия“. Режисьор е Джоузеф Косински, създал смазващите Tron: Legacy и Oblivion.

Venon: Let There Be Carnage

Бихме гледали Том Харди във всичко, но за Venom 2 просто нямаме търпение. След като дебютира на екран през 2018, първата серия по марвълския комикс спечели сърцата на публиката и се превърна в култ. В случай че си изпуснал историята – разследващ журналист рязко се оказва съквартирант в главата си с извънземно на име Венъм. Следват серия от безумни ситуации, с други думи – сигурен хит.

The French Dispatch

Уес Андерсън не е правил филм от далечната 2014, затова киноманите по целия свят биха гледали новия му проект даже без да знаят нищо за него. В случая обаче The French Dispatch се очертава като поредния шедьовър във филмографията на маестрото най-малкото с визията си, в която всеки кадър е картичка. Актьорският състав включва имена като Тилда Суинтън, Бил Мъри, Оуен Уилсън и Бенисио дел Торо.

House of Gucci

Причините на всяка цена да гледаме този филм: Ридли Скот, Адам Драйвър, Джаред Лето и Лейди Гага. Не на последно място Gucci. Не си представяйте обаче нещо сладникаво-биографично – действието се развива през 1995 и разследва убийството на Маурицио Гучи, шеф на компанията и внук на създателя на модния бранд. Висша мода, красиви кадри и развод по италиански – какво повече ни трябва?

Виж и 10 страхотни филма с Адам Драйвър

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *