After Work Social Club vol. 20, който посреща на покрива

Чакаме те на rooftop-а на Kitchen 59

0 коментара Сподели:

Ако в началото на поредицата After Work някой ни беше попитал колко издания предстоят, вероятно щеше да ни е трудно да кажем с точност: „Поне двайсет“.

Но ето ни тук, на прага на двайсетата сряда, в която София ще затупти в нашите честоти –

тези, които отбелязват пик всеки път, когато енергията на случващото се ги докосне.

After Work Social Club ще стане на 20 (издания!) на 15 септември.

Чакаме те точно в 18:30 и обещаваме, че ще си заслужава, защото те каним на територията на една от любимите ни нови локации в София, която ще те плени с обстановка и гледки! Отбелязваме подобаващо 20-тото издание на любимия ни сошъл формат с тематично рууфтоп парти в Kitchen 59. Точно така, за юбилейното издание на социалния ни клуб ще те чакаме на покрива, а ако си спомняш After Work Social Club vol.2, значи знаеш, че именно високите събития доста добре ни се получават.

After Work vol. 2

Kitchen 59 е специално място, което съчетава в себе си хотел, коуъркинг, кампус, ресторант… и за финал – спиращ дъха рууфтоп. Там ще бъдем и ние, за да посрещнем градския залез и да се настаним уютно в септември с чаша апетитен коктейл в ръка.

Темата на събитието на 15 септември ще бъде съвременното изкуство и неговите различни превъплъщения. Изчистени форми. Статични арт инсталации, които крещят своите послания. Танц за тялото. Естетика за очите. Двадесетото издание на After Work ще те потопи в света на съвременното изкуство.

Очаква те спиращо дъха изпълнение на съвременен танц от двукратната носителка на Световната денс купа Александра Драгова,

която ще накара телата ни да затанцуват, душите да се зареят и съзнанието да следва движенията на тялото до достигане на пълна хармония с танца.

Kitchen 59

Златимир Араклиев пък ще представи съвременни фотографии,

които ще можеш да разгледаш като част от активацията на Etat Pur – френската козметична марка с уникален подход към грижата за кожата, а за още повече артистично настроение ще можеш да си направиш и временна татуировка със съвремена форма.

Чакаме те там!

*Събитието ще се осъществи при строго спазване на всички противоепидемични мерки, валидни към момента.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *