Брулени коси: продуктите за коса, преживяла летните условия

0 коментара Сподели:
Коса

Жаркото слънце ни зарежда с обилни дози щастие, но всеки знае, че трябва и да се пазим от него. Да предпазим кожата от слънчевите лъчи е нещо естествено, но не пренебрегваме ли понякога грижата за косата?

В следващите редове ти представяме продуктите, които възстановяват косата, брулена от летните условия.

Moroccanoil

Тюркоазените опаковки на Moroccanoil крият в съдържанието си екзотично арганово изживяване. Оригиналният Moroccanoil Treatment е пионер в грижата за косата с етерични масла – придава дълготрайна гладкост, подобрява еластичността и прави косата лесна за стилизиране. За защита на цвета от избледняване и от вредните UV лъчи избираме Protect & Prevent Spray, а винаги когато имаме нужда от моментално освежаване и ревитализиране на косата и скалпа, разчитаме на сухия шампоан за тъмни и светли тонове.

От ляво надясно:

1. Сух шампоан за тъмни тонове
2. Сух шампоан за светли тонове
3. Protect & Prevent Spray
4. Moroccanoil Treatment

Joico

Сила и грижа за косата директно от L.A. – какво повече може да искаме за бляскаво лято? От Joico изповядват идеологията, че красотата на здравата коса е несравнима. Серията Defy Damage защитава всеки тип коса ежедневно и с няколко лесни движения у дома вече сме предпазени от UV лъчите и замърсяванията на околната среда. Продуктите от серията разчитат на революционната технология SmartRelease, благодарение на която кератин, аргинин и шипково масло се усвояват продължително, остават върху косата за по-дълго, омекотяват я и ù придават блясък.

Joico

От ляво надясно:

1. Defy Damage защитен шампоан
2. Defy Damage защитен балсам
3. Defy Damage защитна маска
4. Defy Damage защитен крем

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *