Оцвети септември с нови предизвикателства

Спортът е здраве, здравето – щастие, щастието – спорт

0 коментара Сподели:

Лятото е сезонът, в който не ни свърта в офиса и винаги се оглеждаме за нови приключения, с които да разнообразим почивните си дни. В унисон с желанието ни за повече движение и предизвикателства, които да си поставим, идват предложенията за септемврийски приключения на Weekend Tour.

Те за поредно лято прогонват облачното настроение с тенис турнири, на които можем да се запишем –

сами, по двойки или дори семейно. Да, има забавления за всички! Спортният туризъм е супер подходящ за зареждане с позитивни вибрации. Имаме и нещо конкретно предвид.

Септември идва с Therma Village Open – вълнуващи дни на брега на морето. Therma Eco Village в Кранево посреща ентусиастите, които ще имат 6 гарантирани срещи и допълнителни активности като плажен тенис, волейбол, федербал, колоездене, фитнес и други. Датите са 3–6 септември, а записването става от тук.

Ако тази почивка ти се струва кратка, второто ни предложение е петдневна тенис почивка с включен турнир и тенис лагер за малките. Независимо дали си фен на спорта, или просто искаш да опиташ нещо ново, Green Life Tennis Holiday определено е примамливо предложение. С всяко издание все повече хора се ориентират към удобство за цялото семейство и организаторите са се погрижили дестинациите да са подходящи – дали домакините предлагат възможност за туризъм, СПА или друго, активностите не се ограничават само с тенис турнири! Разгледай тук.

Santa Marina Open е третият пристан на лятото. Стандартно събитието се провежда в края на септември, а тази година празнуват девети рожден ден!

На разположение на всички настанени в комплекса ще бъдат 4 корта за тренировка, а освен забавлението от турнира и великолепната почивка с гледка към морето, по същото време ще се проведе международното състезание Santa Marina Junior Cup, организирано от ITF. За повече информация посети този линк.

За да е още по-хубаво, всички дами играят безплатно в турнирите,

а цените за настаняване са ексклузивни за Weekend Tour, така че не пропускай да се възползваш.

Тук ти споделяме за някои от ползите на природата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *