Заведенията с музика на живо в София

Местата, които нямат еквивалент

0 коментара Сподели:

Tе са къщите на Хедон. Властелините на софийската нощ, за които се носят легенди надлъж и шир. За да проверим кой е „Клубният Едем“, влизаме в ролята на Великия Гетсби. Тръгваме на обиколка из лайв клубовете, за да проверим откъде минава пътят на парти коприната и къде купонът е най-звезден.

Музиката е неизменна част от ритъма на София, затова и в шестите Go Food&Drink Awards събираме любимите заведения с музика на живо. Четирима претенденти за приза Най-добър застават на стартoвата линия в категорията Best Bar Live Club. Кои са те чети надолу, а след като се информираш за номинираните от нас, можеш да избереш своя фаворит като гласуваш в сайта awards.goguide.bg. Победителят в категорията ще получи специална награда от БГ Радио, които са наш основен медиен партньор в Наградите с главно Н – рекламна кампания в радиото. 

Гласувай за любимците си в тази и още 18 категории до 20 май, а кои са победителите ще обявим през юни.  

Joy Station

Тук влизаме директно в матрицата на забавлението. Ако боулинг залата вдига адреналина с всички екстри на център за събития от международни турнири до детски рождени дни, то сцената за жива музика на първото ниво е с озвучаване и мултимедия, които превръщат всяка форма на изкуство в преживяване със стадионна атмосфера. С капацитет от 2000 места клубът е желана спирка в турнетата на обичаните световни и български артисти. И ако любовта към музиката минава през стомаха, ресторант MyChoice на две крачки e още един бонус.

ул. „Ак. Стeфан Младенов“ 3
02 862 29 67 

Kino Cabana

Съвременният градски амфитеатър, който стана мост между миналото и бъдещето, дава сцена на разнообразни концерти, театрални представления, тематични вечери, филми и други събития (включително и за деца), предизвикващи наслаждение на сетивата. Любим културен оазис под градското небе. И определено сбъдната мечта – за място в сърцето на столицата, което да приюти и кино, и бар. Нямаме търпение да се отбием за авторски коктейл под звездите в София!

пл. „България“ 1
0882 608 030

Terminal 1

Терминалът на удоволствието, хубавата музика, якото интериорно оформление и качествените напитки. Тук винаги сме на опашката на Пристигащи, защото любимата градска легенда не спира да ни изненадва. Да са ѝ честити и първите седем години, през които възпита града на добър вкус! 

ул. Ангел Кънчев 1
088 921 9001

Маймунарника

Добре дошъл в двора на музиката! Откритият парти център на София е сборен пункт на всички игриви градски маймунки. Място, на което се чувстваме свободни! И този сезон ни посреща с перфектна музикална сплав, фестове, партита, крафт напитки и животоспасяваща храна.

Борисова градина
088 476 8750

Кои са всички категории в Go Food&Drink Awards 2020 виж тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *