Какви са историите на лицата зад най-известните мемета

Кои са истинските хора и как точно станаха интернет звезди

0 коментара Сподели:

Мемета, мимове, както и да ги наричаме – това са новите вицове: никой не знае откъде идват, никой не знае защо стават хит. Те просто се появяват от нищото и за секунда са най-смешното във Вселената, а после ги забравяме. Понякога е трудно да си представим, че зад тези лица се крият истински хора, но е факт. Повечето са станали мемета случайно, много от тях не са желали слава, даже никак. Тук сме компилирали част от най-популярните физиономии в нета.

Ето кои са хората, превърнали се в мемета:

Hide The Pain Harold

Зад лицето на белобрадия човек, който се бори с всички сили да овладее болката, се крие Андраш Арато, пенсиониран унгарски електроинженер, който позирал за серия от сток-снимки на фотограф. После с изненада открил, че е световноизвестен, когато по улицата хора почнали да го спират за селфи. Най-високата точка на кариерата му:

участие в унгарската версия на „Маскираният певец“.

Disaster Girl

на откриващата снимка

През 2004 Зои Рот и баща ѝ Дейв минали покрай упражнение на местната пожарникарска бригада и така се родил този невероятен кадър. В момента Зои Рот опитва да продължи интернет кариерата си като Disaster Young Woman, но с променлив успех.

Trying To Hold A Fart Guy

Майк МакДжи бил вече известен в училище като „клоуна от Twitter“, а физиономията му с избили вени по челото, превърнала се в меме, била сред запазените му марки. Вените са съвсем истински – не е използван фотошоп. Приятелите му насочили телефона и казали „Айде!“. Останалото е история.

First-World Problems Girl

Жената от кадъра с фалшивото реване, всъщност е професионалистка. Модел, не актриса (очевидно), снимана от бившето си гадже фотограф. Иначе напук на очакванията въпросната Силвия Ботини е италианка, не американка. Също така кадърът е отснет в Шанхай през 2008.

Scumbag Steve

Момчето с псевдорап одежди, в нета известен като Scumbag Steve, всъщност се казва Блейк Бостън. Интересен факт: майка му е човекът зад камерата на оригиналния кадър.

Вайръл славата първо вбесила Блейк до ниво на депресия, после почнал да се смее на меметата.

Bad Luck Brian

Макар човекът на снимката да е истински (Кайл Крейвън), кадърът е абсолютна шега. Кайл обиколил магазините за дрехи втора употреба, за да си направи този аутфит, а после си стискал устната да бухне и присвил дебилно очи.

Директорката побесняла, защото снимката бил за годишника на гимназията.

Success Kid

Хлапето символ на успеха, всъщност по-късно спасило живота на баща си.

Благодарение на популярността на сина си Лайни Грайнър без усилие успяла да събере 75 000 долара, необходими за диализа на съпруга си покрай трансплантацията на бъбрека му. Славата има и добра страна.

College Freshman

Момчето с най-типична от типичните американски визии се казва Грифит Киритси, който дал интервю за вестник и позирал за снимка. Кадърът обаче се получил толкова нелеп, че го превърнал в говорител на цяло едно поколение. Грифит направил възстановка, вече на шега, с актуалните си килограми, която също се превърнала в хит.

McKayla Is Not Impressed

Олимпийката Маккийла Марони има право да е нацупена – през 2012 тя на косъм се разминава със златото. Оттам и устните застинали в гримаса, с които тя посреща цялата церемония по награждаването. Мемето с нея става толкова популярно, че дори Барак Обама има своя версия.

The Rent Is Too Damn High Guy

През 2010 Джими Макмилан се кандидатира за кмет на Ню Йорк и пуска крилата фраза Тhe rent is too damn high. Дали защото наемите там наистина са безбожни или просто заради смешната му визия, мемето се ражда начаса.

Макмилан опита да превърне успеха в партия на име Тhe Rent Is Too Damn High Party

и повтори кандидатурата си за кмет, отново без успех.

Overly Attached Girlfriend

През 2012 Лейна Морис, по това време тийнейджърка и ютубър от училището на Trying To Hold A Fart Guy, решава да запише пародия на парчето на Justin Bieber – Boyfriend, само че записано от женска гледна точка. Резултатът избива рибата с 20 милиона гледания в мрежата и ражда образа на Overly Attached Girl. Както и кариерата на самата Лейна, която по-късно участва в състезание по немигане с Джесика Алба (и печели!).

Unimpressed Chloe

Кадърът на Клои е направен през 2013, когато родителите ѝ решават да я изненадат с неочаквано приключение – екскурзия до Дисниленд.

Следва нейната искрена физиономия като реакция на новината.

Това рокенрол отношение я превръща моментално в интернет звезда. Сега вече заедно със сестра си тя е модел и се снима във всевъзможни кампании.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *