Слънцезащитата, на която се доверяваме този сезон

Това лято се погрижи за кожата си

0 коментара Сподели:

Виктор Младенов, Стайлинг: Mая Мирева

Кой го е страх от лятото? За жалост, отговорът не е „съвсем никой“. Кожата ни е тази, която, докато ние щастливо събираме „витамин слънце“, плаче за специална грижа. За да не загубваме еластичността, младостта и свежестта на най-големия орган в тялото си, се доверяваме на експертизата на някои от най-добрите марки в областта на слънцезащитата.

Какво ще има в нашите плажни, планински и, не на последно място, ежедневни градски чанти, издаваме на следващите редове.

AVÈNE

През юни Avène ни подаряват 25% отстъпка на избрани продукти в аптечната мрежа – какво по-добро начало на лятото?! Слънцезащитата в най-добрата си форма е широкоспектърна и водо­устойчива. Avène разработват 8 продукта, които обхващат всички – от децата до активните спортисти. Формулата на спрея SPF 50+ е разработена с изследователите от „Пиер Фабр“, а филтърната му система гарантира стабилна във времето защита. Продуктите им не съдържат октокрилен и са създадени както с респект към кожата ни, така и с мисъл за опазване на океаните – напълно в съзвучие с времето, в което живеем.

1. B-Protect SPF 50+
2. Флуид спорт SPF 50+
3. Компактна тонирана пудра Мед SPF 50
4. Спрей SPF 50+
5. Защитно олио – лице и тяло SPF 50+

BIODERMA

Посрещаме лятото с Coral Safe продуктите на BIODERMA от серията Photoderm, които освен за кожата ни се грижат и за водните екосистеми. Photoderm SPOT-AGE с адаптирана грижа за признаците на фотостареене като пигментни петна и бръчки, Photoderm M, който се грижи за кожата с мелазма със защита от синята светлина и лека тенирана текстура, и новата звезда в колекцията на марката –  Photoderm COVER Touch с иновативна дишаща формула, която бори несъвършенствата при мазна и акнеична кожа и ѝ дава така нужната висока покривност с цвят.

1. Photoderm NUDE Touch SPF 50+
2. Photoderm SPOT-AGE SPF 50+
3. Photoderm M SPF 50+
4. Photoderm COVER Touch SPF 50+

SVR

Серията Sun Secure на SVR се отличава с невероятния аромат на цветето тиаре. Продуктите са с копринена текстура, успокояваща грижа и чист състав. Сухото олио с SPF 50+ е подходящо за тяло, лице и коса, хидратира и образува клетъчен щит срещу вредните лъчи. Високата дерматологична защита е приоритет на марката, която има предпазна серия за градски замърсявания и такава, която намалява риска от кератоза и други заболявания. 

1. Ampoule Protect Концентрат за защита в града на всеки тип кожа
2. Sun Secure Spray Слънцезащитен спрей SPF 30
3. Sun Secure Crème Слънцезащитен крем, медицинско изделие SPF 50+
4. Sun Secure Blur Слънцезащитен крем с фото­отразяващи пигменти SPF 50
5. Sun Secure Crème Слънцезащитен крем SPF 50+

Тук събрахме цели 10 важни съвета, ако това лято си решил да ходиш на фестивал

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *