Луксът да се носиш във въздуха

Летвата вдига дуото Nike Air Max 90 и Air Max 97

0 коментара Сподели:

Стане ли дума за избор на нова спортна екипировка (и супер готини маратонки!), моментално лампичката в съзнанието ни светва за няколко доказали се бранда. Един от тях носи името на древногръцката богиня на победата и наистина през годините си на световния спортен пазар изключително скоростно се превърна в завоевател. Няма да увъртаме, става дума за Nike, чиито спортни обувки, най-вероятно всички имаме в шкафа си. 

Глобалният избор на хората и предпочитанията им да притежават спорни стоки именно на тази компания не е случаен.

Всички искаме качество, разнообразен дизайн, все по-осезаемо удобство, нови модели, излизащи на пазара през адекватен интервал от време, и т.н. И точно следвайки тази своя стратегия, Nike отново изскачат с предизвикателно предложение. Това е пакетът Nike Air Max “Lux”, съдържащ най-харесваните и популярни два модела Air Max – Air Max 90 и Air Max 97.

Несъмнено елементите, които допринасят въпросната комбинация да бъде отличима сред всичко останало, са използваните материали за създаването на моделите. Комбинацията от кожа и велур в богати синьо-сиви нюанси и Air Unit за максимално удобство съставя напълно правилната формула за стил и комфорт.

Между двата класически модела съществува визуална разлика в подметките. Air Max 90 е решен с прозрачна част в петата, през която можеш да видиш елемент от подметката, а Air Max 97 е създаден така, че да се вижда цялото въздушно пространство, върху което ще се носиш.

Макар и обобщени в сивата гама, двата модела са направени напълно различни. Air Max 97 притежава типичния спортен дизайн, подчертан с тънки, но ненатрапчиви геометрични линии, докато визията на Air Max 90 е по-мека, с плавно преливащи се елементи.

Във всеки случай и едните, и другите притежават голяма доза стил.  

Истината е, че независимо кой от моделите ще припознаеш като свой, той със сигурност ще покрие изискванията ти за качество, удобство и добре изразена визия.

Ето го и модела NIKE EPIC REACT FLYKNIT.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *