Като в приказките

След една магична нощ идват още

0 коментара Сподели:

Сигурни сме, че на бала си си се чувствала като в приказка. Магичната вечер, която чакаме толкова дълго, минава също толкова бързо, колкото балът, на който отива Пепеляшка. Споменът обаче остава запечатан в кадрите, които имаш от деня. Въпреки че месецът на постоянното броене от 1 до 12 свърши, все още е рано да пускаш емоцията.

Сега е време да разберем кои е най-красивата абитуриентка по нашите земи през 2021.

Dir.bg организират националния конкурс „Най-красива абитуриентка“ за 14-а година. От 2006 г. насам във всяко негово издание се включват стотици момичета от цяла България, които споделят свои снимки от вълнуващата нощ, бележеща нов етап в живота им.

За да се включиш в надпреварата, провери пълните условия тук.

Звездното жури, което ще избере победителката за 2021 г., е в състав: телевизионната водеща и модел Никол Станкулова, златното момиче на художествената гимнастика Невяна Владинова, актьорът и телевизионен водещ Иво Аръков и накрая, но не на последно място носителката на титлата „Най-красива абитуриентка“ за 2019 г. Нена Върбанова.

За да имаш още причини с усмивка да си спомняш за бала, избери любимите си кадри и се включи в конкурса! Всяка от 20-те претендентки, достигнали до финала, ще получат награда. Победителката, освен титлата„Най-красива абитуриентка“, получава телефон, с който да запечатва всички бъдещи спомени – Nokia X20, ваучер за пазаруване на стойност 500 лв. от trendo.bg, както и ваучер за  СПА почивка за двама в хотел „Исмена“, Девин. Освен всичко изброено дотук тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата на шведския козметичен бранд FOREO.

Ако вече си убедена, че в балната вечер не просто си била хубава, а си най-красивата абитуриентка у нас, прочети още за конкурса тук.

Тук се чудим на хората, които мразят "Приятели"

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *