Неастрологичен хороскоп: 24 – 30 юни

Не се инатете много, ами послушайте маг Жаклина

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа с най-приемливо количество радиация на пазара!  

Овен

Не се инатете много, ами послушайте приятелите си и направете едно ранно море. Знам, че го искате. Веднъж попаднали там, ще се отключат други желания. Съветът ми е да не вярвате на интуицията си и взаимните симпатии. Търсете си плячка, която е настроена преди всичко за плътски гуляи!

Телец

Навийте приятелите си от зодия Овен за едно ранно море, дори и то за вас да е второ. И без това не ви свърта повече да пиете мастики по опушени тераси на бетонни постройки.

Вие имате нужда от по-голяма сцена и прясно морско мезе за пиянските си изпълнения!

Близнаци

Съветвам ви да си останете в София и да не бързате да ходите към морето. Вие сте природно надарени с кожа, бяла като исландски скир, и препоръчвам постепенното изграждане на базов тен, преди да се изложите на вредните UV лъчи. Два пъти седмично простирайте по бански и веднъж заспете на терасата в 17:00 часа и сте готови!

Рак

Вие също стойте далеч от морето, там ви чакат само квартира без климатик, дъждовни облаци в следобедите и кофти свалки вечерта. По-добре обаче кофти свалки, отколкото никакви. Така казват инфлуенсърите…

Лъв

Лъвовете да минат за по един бърз лъвски скок над огъня в навечерието на Еньовден. Ако огънят се окаже прекалено бурен, то въпросът с коламаската преди морето ще отпадне като националния ни отбор по футбол в квалификационен цикъл за голям форум. 

Дева

На Еньовден е популярен обичаят за масово къпане. Никой не казва

дали с лица от същия пол или с такива от противоположния.

Има обаче поверие, че която мома първа види слънцето, ще има пари и от здраве няма да се отърве. Тези две неща никога не са излишни, особено ако планираш силно лято. Важно е да си във форма и парите да не свършват бързо като войник през първата отпуска от казармата. 

Везни

Мобилизирайте се! Явете се на Витоша на сутринта на Еньовден и обещавам, че няма да съжалявате. Там ви чака вашата любов или ако не друго – вашата първа лятна свалка или най-малкото вашият първи опит за лятна свалка. Правилата са прости – който е дошъл сам, значи е без гадже. Пуснете оферта да се изкъпете в росата и вижте дали ще върже!

Скорпион

25 юни в България е Денят на статистиката.

Подходящ момент да теглите чертата и да бъдете честни поне пред себе си колко са минали под ножа и колко са ви отказали.

Отсега знам, че броят на вторите е пренебрежимо малък спрямо първите. Поздравявам ви!

Стрелец

Нищо специално не ви очаква. Рутината в ежедневието ви смазва повече и от повторното преглеждане на петте епизода на „Чернобил“. Ако искате разнообразие, бъдете арбитър в скандалите между русофили и русофоби. Друго не мога да ви предложа!  

Козирог

Ако сте си търсили повод за екзотична ваканция, 29 юни е Денят на независимостта на Сейшелите, или както ги често несправедливо ги наричат по телевизията Шейселите. Не знам какво време ще уцелите там, но със сигурност летуването ще е по-престижно от бунгалото в Ахтопол. No offence!

Водолей

Не ходете до морето, а се метнете на планината, преди да се е напълнило с туристи

и да трябва да чакате за боб на Мусала, колкото за да видите Мона Лиза в Лувъра. Метнете се до което и да е място над 800 м надморска височина, всичко се брои! 

Риби

Твърдо си стойте вкъщи на 27 юни и избягвайте да се мотате напред-назад, защото е Световният ден на риболова и може да увиснете на нечия кукичка. Не че ще е нещо ново, вие сте си го превърнали в начин на живот дет'се вика, но поне за ден можете да се предпазите. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, шезлонги втора употреба на промоция, мехлеми за ниски степени на подранили слънчеви изгаряния, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Това лято млечният път е бирен

6 леки напитки, за да газираш настроението си през лятото

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *