Изпълни лично спортно предизвикателство, подкрепи образованието в България

Предизвикателството, в което да се включиш, за да подкрепиш кауза

0 коментара Сподели:

Винаги съм обичала онези учители, които имат отношение към преподаването и не се опитват просто да ни накарат да назубрим материала. Онези с плам в очите, желание да влеят от своята мъдрост в нас. Онези, които ни помогнаха да станем хора.

За да има добри хора, трябва да има добри учители

и никой не може да ме разубеди.

 Една фондация се откроява на небосклона, който се грижи за умовете на бъдещето. „Заедно в час“ вече 10 години работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование и възможност да реализира потенциала си, независимо от средата, в която живее, и социално-икономическия си произход.

Тази година за пръв път фондацията обединява хиляди хора със спортно събитие, което насърчава да изпълним предизвикателствата си. В конкретния случай те са свързани с тичане, колоездене, катерене и всякакви физически задачи. „Предизвикай се с кауза“ е за хората, които обичат да си поставят цели и които вярват в мисията им –  че всяко дете в България заслужава достъп до вдъхновяващ учител.

Ако въпросът, как можеш да се включиш, вече не ти дава покой, отговаряме веднага!

Заради пандемичната обстановка събитието няма да събере всички желаещи да се включат на едно място, а всеки ще изпълни предизвикателството си от където реши на 30 май. Ако си готов да се изправиш срещу challenge-a, трябва само да се регистрираш тук. Можеш да избираш от категории, като ходене, бягане, плуване, колоездене, катерене или друга по избор.  

Тъй като кампанията вече набра популярност, много от познатите ти лица ще се включат. Вдъхновени от идеята, към събитието ще се присъединят ултрамаратонецът Краси Георгиев, сноубордистката Сани Жекова, фитнес инструкторът Инес Субашка, актьорите Алек Алексиев, Дария Симеонова, Валентина Каролева и Георги Златарев, Кубрат Пулев, гимнастикът Йордан Йовчев и други.

Регистрацията в сайта на събитието освен заявка за конкретно спортно предизвикателство включва и билет дарение в подкрепа на „Заедно в час“. Всички събрани дарения ще бъдат инвестирани в работата на организацията за осигуряване на равен достъп до качествено образование за всяко дете. След 30 май пък ще бъдат изтеглени победители от томбола, в която всеки записал се може да спечели книги, подаръчни ваучери за преживявания, спортни артикули и др. Повече можеш да видиш на сайта на събитието, а за учениците има още повече яки изненади.

Ако решиш да се включиш с бягане, тук сме събрали 10 lifehacks за теб!

Пусни се в TikTok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *