Пролетта е тук – изследвай 5-те елемента

Сега му е времето

0 коментара Сподели:

Да си подарите преживяване е най-хубавото нещо за вашата душа, а когато пролетта е тук – ние подсказваме как да го направите с помощта на петте елемента.

След този локдаун, който сякаш продължава цял живот, ние наистина имаме нужда от промяна. Не просто от промяна, а буквално имаме нужда да си върнем усещането за света наоколо, който сякаш забравихме между стените вкъщи. Имаме нужда да усетим земята под краката ни, водата между пръстите, вятъра в косите, топлината на слънцето и вдъхновението, което вдишваме от етeра наоколо. Накратко казано – имаме нужда от петте елемента тук и сега и колкото и необичайно да звучи това – знаехме, че има кой да ни разбере! Това са нашите приятели от Gift Come True, чиято работа и призвание е да търсят, откриват и предлагат приключения, с които да усетим емоцията на пролетта. Точно каквото ни трябва са и техните 400+ преживявания, които може да разгледате тук, а сега вижте какво предложиха специално за нас. Сега му е времето!

ВЪЗДУХ

Всички имаме нужда от него в момента, а напролет желанието ни да летим и да се отделим от целия земен хаос е доста осезаемо. Въздухът е елементът, с който са свързани най-екстремните преживявания, но повярвайте ни – адреналинът и щастието, който той дава не може да намерите никъде другаде. Ето защо от Gift Come True ни предлагат най-въздушните си и смели приключения

– скок с парашут, пилотиране на самолет, полет с балон, бънджи скок и любимия ни делтапланер.

През сайта им може да подарите някое от тези приключения на себе си, на приятел, на любимия човек или като влюбена двойка заедно да изживеете тази въздушна емоция. От личен опит казваме, че тук ще се срещнете с впечатляващи професионалисти, които не само ще ви отведат до висините, но ще превърнат това ваше приключения в чиста доза щастие. Място за страх няма – има място за сини небеса и абсолютен кеф!

ВОДА

Водата пречиства тялото и мислите ни, като нищо друго на света. Тя успокоява нервната система, действа благотворно на емоциите и дава така необходимата релаксация на цялото ви тяло. Магията на подводния свят пък е изцяло друга вселена, която веднъж зърната си остава любов за цял живот.

Ето защо и ние избрахме да изпробваме – гмуркане, яхта, рафтинг и каяк.

Независимо дали ще изберете морско или речно приключение, от Gift Come Trueще ви заведат на такива спиращи дъха места, че социалните ви мрежи ще се напълнят с велики снимки. Подсказваме, че тези приключения са подходящи и за големи компании, така че – изненадайте приятелите си със спомен, който после целият ви отбор ще разказвате с усмивки до уши.

ОГЪН

Пролетта събужда любовта, а за по-велик огън от нея не се сещаме. Това е идеалният сезон за романтични преживявания и ние знаем какво точно искаме за любимия човек до нас. Преживяванията за двама на Gift Come True са по-хубави от романтичен филм, защото може да ги имате веднага, тук и сега – пътувания, езда сред природата за двойки, дегустация на вино и какво ли още не. Да се разходите с половинката до някоя страхотна бутикова винарна или да яздите заедно на залез слънце е магия, която определено си заслужава.

Пролетта е времето за любовен огън, а това е начинът искрите му никога да не угасват.

ЗЕМЯ

Точно напролет земята може да ви даде толкова много от живителната си енергия, че не бива да пропускате досега си с нея. Дори учителят Петър Дънов споделя, че

периодът между април и май е най-благоприятното време да се свържем с природата и тя да ни подари пробуждащата се в нея пролетна енергия.

Приключенията, свързани със стихията земя, на практика са неограничени, а специалната селекция за нас на Gift Come True включва – atv, offroad, дифт училище, прабългарско приключение и градски куест. Карането на atv е вселенски кеф, който препоръчваме на всеки, а да се движиш сред природата с екстремен offroad или някой да те научи да дрифтиш са си преживявания, които са сред първите ни в списъка за тази година. Прабългарското преживяване ще ви даде незаменима връзка с корените и страхотни умения, а градският куиз ще помогне да преживеете и видите града, както никога преди. Убедени сме, че ще откриете много нови локации, за които дори не сте подозирали.

ЕТЕР

Етерът е целият всемир около нас. Той е вкупом магията на живеенето, идеалната хармония от всички земни елементи. Той е божествената искрица, свързващият елемент на цялото. Етерът е за душата и всички радости, които можем да й дадем. В нашия случай избираме креативните преживявания на Gift Come True – мастърклас декорация, танци, рисуване и вино, музикален курс по избор, кулинарно училище или спа ритуали. За последното вече сме събрали съмишленици, а към вас отправяме предизвикателство – ПРИКЛЮЧЕНСТВАЙТЕ! От това по-хубаво няма, а споделените емоции остават за цял живот. Изберете си преживяване и не му мислете. Пролетта е за това!

На разходка из софийското изкуство

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *