Dead Man’s Hat полазват в слушалките ни през ново двойно видео

Не се стряскай, това е само много добра музика

0 коментара Сподели:

Виктория Вивиан

Dead Man's Hat излизат с черно-бели стъпки от света на предния си албум Emotional Shortcut и по инди хармонии ни водят към новото си EP Never Gonna Let You Go. С едно видео, вдъхновено от черно-белите хорър филми от средата на миналия век,

бандата ни отвежда от мрачните сенки по ъглите към мястото, от което не искаме да си тръгваме.

Първата част на двойното им видео ни заравя в звуците на Corners. Това е парчето, с което казваме чао на първия им дългосвирещ албум през погледа на Глория Петкова – Dead Man’s Hat работиха с нея по всичките си видеа от първия албум. Този зловещ сюжет се вихри над инди рок пръсти, които прегръщат слуха ни, и само чакаме да стане късно вечер, за да можем да натиснем „пусни“ със затворени очи, влизайки в наш собствен безцветен филм.

Следва Never Gonna Let You Go – втората част на видеото идва почти неусетно, за да погали като свежа глътка въздух след тъмен кошмар. Няма да отречем, че двете парчета звучат толкова добре заедно, че се питаме как ли бихме могли да ги разделим някога?

Засега нямаме намерение да го правим, а докато се наслаждаваме на Corners/Never Gonna Let You Go,

чакаме за още мелодии и подробности около предстоящия кратък албум на Dead Man's Hat,

с който сме сигурни, че ще озвучат 2021.

Режисьор на клипа е Елена Тончева, а оператор е Владимир Трифонов. Продуцент е Нура Ал Кадри от продуцентска къща HOT POTATO. В последната година от бандата работят усилено върху новото EP, а всички ние можем да ги подкрепим, като ударим по едно рамо в кампанията за споделено финансиране, за да слушаме после never gonna let you go на рипийт.

Ако си падаш по сериали, тук са хайлайтите ни от последната седмица

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *