5 събития за ментален комфорт

Тази седмица се грижим за психичното ти здраве и ти даваме точно 5 насоки как да го вкараш в супер форма

0 коментара Сподели:

През пролетта ставаме по-емоционални, по-енергични и всички хормони и клетки в тялото ни дават пълен напред. Това е времето на движение, детокс и пробуждане и понеже знаем, че се случва да зациклиш леко в тази посока и мислите ти да не са съвсем на място, ти даваме пет предложения как да ги балансираш. Не, няма да ти препоръчваме хапчета, а ще действаме по-най старата изпитана схема – засади дърво, съзерцавай, дай креативна работа на ума, усети музиката и накрая за награда се забавлявай, както само отпочиналото ти и свежо „Аз“ го може.

SMALL CARPET CONCEPT

Започваме отзад напред, или първо със забавлението, което ще освободи ума ти от всякакви нежелани и негативни мисли. Поредицата Small Carpet Concert в любимия ни CAVA ни е задължителен ивент и тази седмица. С Музиката на Петър и приятели в CAVA откриха Small Carpet Concert и за да спазят традициите, с тях ще представят и новите си пролетни предложения. Ще можеш да се насладиш на всичките им пролетни вкусотии, плюс Groovy Jazz с Петър Георгиев (китара) и Павел Терзийски (вокал), като те очаква и комбинация от грууви джаз, акустичен суинг, бразилска боса нова и американски джаз-блус.

Кога: 21 март, от 20:00 до 22:00
Къде: CAVA
Вход: 10 лв.

TROMBOBBY RUN – LIVE AT SPUTNIK

Продължаваме с уроците по ментално здраве с най-адекватния начин да отпуснеш сетивата – усети музиката! Когато става въпрос за пътуване някъде далече, идеалният начин това да стане е със супер звуците от новия албум на нашето момче  Trombobby – RUN, за който вече сме ти разказвали. Ще имаш шанса отново да му се насладиш, като Trombobby – Божидар Василев, Евден Димитров и Васил Вутев, ще изпълнят всичко в „Спутник“ и този път почти няма да има вокално присъствие, което означава, че аранжиментите ще са различни и ще можеш да чуеш нови и неиздавани тракове.

Кога: 21 март, от 21:00 до 23:00
Къде: Спутник
Вход: свободен

ДА ЗАСАДИМ НОВАТА ГОРА НА СОФИЯ

Ние по-добър начин да се заредиш енергийно, да си полезен, да се заземиш и природата да ти е благодарна – не знаем. Ето защо с две ръце те съветваме да се отзовеш на поканата на Новата гора на София и да се включиш в инициативата им всяка събота и неделя от 10:00 до 16:00 часа в кв. Суходол да се садят нови „бели дробове“ за града ни. Те чистосърдечно ти осигуряват ръкавици и инструменти и както казват – „Грабвайте гумените ботуши, взимайте децата и домашните любимци, заредете се с големи усмивки и добро настроение и идвайте да се радваме на хубавото време и да садим дръвчета. След няколко години благодарение на всички вас там ще бъде гора!“.

Кога: 31 март, от 10:00 до 16:00
Къде: кв. Суходол
Вход: свободен

МАЙСТОРИ НА ФОТОГРАФИЯТА – МЕРИ ЕЛЪН МАРК

Поредицата Майстори на фотографията е най-лесният начин да направите една от най-приятните и полезни медитации – да съзерцавате. Този път Софийска градска художествена галерия ни представя работите на Мери Елън Марк – царица на документалната и портретната фотография, която в продължение на пет десетилетия пътува по всички краища на света, за да отразява културни и субкултурни проблеми и явления. Изложбата ѝ в Сoфия ще включва над 40 черно-бели фотографии от сериите – Streets of the Lost (фотоесе за бездомните деца в Сиатъл), портрети и кадри от снимачните площадки на култови филми. Съпътстващата програма ще включва и лекция на Хауърд Грийнбърг от галерия Хауърд Грийнбърг, Ню Йорк, на 28 март от 18:30, така че не пропускай.

Кога: 27 март – 22 април
Къде: СГХГ
Вход: свободен

MARKETING TALKS: ОТ ЕМПАТИЯ КЪМ УСПЕШНО ПОЗИЦИОНИРАНЕ

Събитията в SOHO винаги са ни били интересни, а когато трябва да раздвижим ума, те са ни и безкрайно полезни. „Job To Be Done“ -> Harvard -> Innovation -> Positioning – са ключовите думи, които ще чуеш, видиш и експериментираш на този Marketing Talks. The Business Institute и Marketing360 те канят да се включиш и обещават да наситят сутринта ти с напоителни за маркетинг мозъците преживявания, ценно съдържание, нетуъркинг, кафе и закуска.

Кога: 27 март, 9:30 ч.
Къде: SOHO Sofia
Вход: билети тук

А за да разбереш какво те очаква този уикенд, надникни тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *