Лятно кино до НДК

Откриха новия сезон на лятното кино в центъра на София

0 коментара Сподели:

На 31 юли беше официалното откриване на One More Kino – лятната арт сцена до НДК, която за поредна година ще предлага разнообразие за хората, останали в столицата през топлия сезон. То малко се забави поради ремонтните дейности, които бяха извършвани, с идеята тази година визията да е изцяло нова, а пространството да бъде оптимално използвано. Киното ще работи до края на октомври, ако зависи от организаторите и времето остане добро. Те планират да забавляват публиката с големи концерти, български филми, родни и чуждестранни циркове, театър и детски представления.

Докато предишните години се е наблягало само на киното и на различни уъркшопове, новият сезон ще предостави възможност за изява на родни таланти. One More Kino беше открито с концерт на Калин Вельов и неговата салса формация Tumbaito.

Програмата още не е финализирана, но на 6 август ще можеш да видиш "Град на мечти" от 21:15, като цената на билета ще е 4 лева.Българският филм е документация от 2011, с режисьор е Светослав Драганов, и разказва за Димитровград – родното място на поп фолка. Филмът е едновременно тъжен и смешен, отразяващ българската действителност, стремежът към западните образци и мечтите на различните хора.

Тагове: НДК лятно кино
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *