Hernan Cattaneo и Sandy Rivera посрещат Нова година в Yalta Club

Yalta Club ще направи едно силно изпращане на 2013

0 коментара Сподели:

Следвайки добре познатата фраза „Всичко е добре, когато завършва добре“, в навечерието на 31 декември столичният клуб ще представи  Hernan Cattaneo и Sandy Rivera. Заедно с Liubo Ursiny и Juan Alvarez те ще изпратят тази и ще посрещнат 2014 с очакване и пожелание за още по-успешни и забележителни 365 парти дни, в които меломанският дух на българската публика ще бъде в готовност за нови дръзки музикални събития, а енергията им – достатъчна, за да съберат нощта и деня в едно.

 

Всички, които припознават себе си в мелодичните хаус ритми и искат да бъдат част от антуража на Yalta Club в новогодишната вечер, могат да се присъединят, като закупят промо билети на цена от 40лв. Резервации от 50 и 80 лв. за VIP места в клуба също могат да бъдат заявени предварително. Специалните VIP резервации осигуряват не само допълнителен комфорт с най-добрата гледка в клуба, а именно срещу пулта в Room 1, но и специално подбран лек кетъринг и напитка при посрещане на гостите.

Останалото ще бъде оставено в опитните ръце, перфектна музикална селекция и силно развит нюх за добро настроение на Cattaneo, Rivera, Ursinyи Alvarez. Разбира се, новогодишното парти ще се развива в двете основни зали на Yalta. В Room 1 пулта ще владеят Sandy Rivera и Juan Alvarez, а Room 2 ще бъде изпълнена от присъствието на Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *