В София през уикенда 14 – 15 април

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Топло време и интересни събития още от закуската, та чак до забавленията късно вечер. Ето местата, които да не пропуснеш този уикенд – премиерни албуми, стрийт фестивали, въртидрешки и още – истории за успеха, които да ни вдъхновят, и за финал уникален неделен брънч.

JEREMY? – ALBUM PROMO – LIVE AT CENTRAL MILITARY CLUB SOFIA 
ПЕТЪК, 20:00, ЦЕНТРАЛЕН ВОЕНЕН КЛУБ

Концертът ще бъде нещо наистина специално. Военният клуб отваря вратите си за събитието, а любимите ни момчета от Jeremy? ще излязат веднага след Bears and Hunters. Настройваме се още отсега на честотите на инди рок звученето, което – признаваме –  винаги ни носи неповторим заряд от емоции.  Този път сме посветили очакванията си на сингълите от новия им албум, но в сърцата ни винаги пазим място и за класическите им парчета.

SAT FESTIVAL 2018 / URBAN ART FAIR 
СЪБОТА, 15:00,  MOVE.BG

Съботно се пренасяме в къщата на MOVE.BG. За всички любопитни фенове на стрийт арта – тук ще научим подробности за програмата на идния SAT Festival, ще разгледаме произведения на български графити артисти, както и трейлъри на филмите, които ще бъдат прожектирани на феста през месец май. Следобедно ще разпуснем и с музикалната атмосфера на Djobry от Sofia Beats и новата визия на Mad Panda Craft Beer, специално подготвена за SAT Festival 2018.

TEDxSOFIA 2018
СЪБОТА, 09:00, ДОМ НА КИНОТО

Домът на киното става терен за събитието на TedxSofia.
Домът на киното ще се превърне в трибуна за събитието на TedxSofia. Говорители този път ще бъдат Вера Гоцева, Драгомир Симеонов, Ивайло Славов и Иван Илчев – професионалисти в областта на фотографията, журналистиката и предприемачеството. Сигурни сме, че има какво да научим от историите им, кое да ни вдъхнови и мотивира и кое да приложим по пътя на личния ни успех.

ВЪРТИДРЕШКА
НЕДЕЛЯ, 12:00, CULTURE BEAT CLUB

Чудесен начин да започнеш новия пролетно-летен сезон е разчистването на гардероба от ненужните дрехи и обзавеждането с нови на тяхно място. На Въртидрешка можеш да донесеш до десет броя от дамските, мъжките и детските дрехи, които стоят неизползвани в дома ти, и да ги размениш. Очакват те още обувки, аксесоари, вкусни изненади и приятни емоции на територията на Culture Beat Sofia.

FEELия BRUNCH VOL.2.0 
НЕДЕЛЯ, 11:00, NIKOLAS/360

Уикендните брънчове са ни любимо следобедно занимание, а стане ли въпрос за култови колаборации и специални тематики, усмивката ни засиява. Нетърпеливо правим резервация за второто издание на FEELия брънч. Филии за махмурлии и пролетни филии – с нетърпение  очакваме новите  брънч произведения, които са ни подготвили  със специалното участие на шеф Цветомир Николов.

Стани част от фестивалното лято, виж списъка и Rock your summer…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *