5 събития за след работа: 30 април – 4 май

Ето къде ще се забавляваме до края на тази седмица

0 коментара Сподели:

 

Стана ни традиция да търсим приключения за топлото и свежо време след работа. Тази седмица комбинираме работни и почивни дни и си позволяваме малко повече късни забавления. В понеделник вечер сме на парти, във вторник почиваме, а идните дни ходим напред-назад по фестивали, концерти, кино и арт събития на открито… Звучи като перфектната делнична програма за всеки градски ентусиаст.

Jungle Monday @Tell Me

Tell Me ни кани на парти още от понеделник. Неслучайно не се колебаем особено и отиваме. Във вторник ще спим до късно, а и не можем да изпуснем тропическите ритми, които ще ни изстрелят директно по плажовете на някой далече остров. Носи се информация за изгубени шотове, светещи пръчици и всичко необходимо за едно наистина парти начало на седмицата.

Кога: понеделник, 21.00 часа

Къде: Tell Me

Вход: свободен

Pollution

Pollution е изложба живопис на Елена Филипчева. Разглежда една различна от познатата характеристика на понятието за замърсяване. Вярвайки, че животът в познатите му форми не би бил възможен без Pollution, по думите на британския биолог Джеймс Лавлок, дори кислородът в атмосферата на земята е резултат от Pollution. Виж различната гледна точка гостуваща в галерия „Контраст“.

Кога: 27 – 14 май

Къде: галерия „Контраст“

Вход: свободен

ГрадАРТ пред Народния театър

Паркът пред Народния театър ще бъде дом на 32 постера, изобразяващи художествени инсталации в публични градски пространства на единайсет български града. Основната движеща идея на проекта е търсенето на провокация в мисленето на местните общности към възможни артистични алтернативи във визията на градската среда. Ще видиш инсталации, създадени в уъркшопи на Добрин Атанасов и Любен Кюлелиев, а повечето от тях са част от големи културни събития като „Европейска нощ на музеите“, „Чудомирови дни“ и много фестивали.

Кога: от сряда до 14 май

Къде: София – Градската градина

Вход: свободен

Ruth Koleva & Fingertone Acoustic Live

Барът ще стане домакин на една незабравима вечер, оцветена с много соул, фънк парчета, специално аранжирани за този акустичен и личен live. Запази си дата отсега, лично ние вече си представяме студените коктейли, поднесени на голямата тераса в компанията на любимите парчета.

Кога: сряда, 20.00 часа

Къде: Bar Public

Вход: свободен (препоръчва се предварителното резервиране на места)

Потапяне – 22 SIFF – Submergence

Шедьовърът на Вим Вандерс е задължителният елемент в списъка ни за филми, които с нетърпение очакваме да изгледаме. Актьорският състав също е зашеметяващ – Алисия Викандер, Джеймс Макавой, Селин Джоунс. Любовната история е динамична и завладяваща.

Кога: петък, 20.45 часа

Къде: Международен София Филм

Вход: билети тук

Идеалната компания на безкрайните летни нощи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *