GIVEAWAY: чифт кецове за мен, и един за теб

Кецовете са абсолютен култ, а ние ти подаряваме цели два чифта, ако тагнеш приятелче

0 коментара Сподели:

Кецовете са култ. Култ към свободата, към градската култура, към спорта, към субкултурата. Те отдавна са се превърнали не просто в задължителен символ на стил и предпочитан начин за себеизразяване, а в близко приятелче, което ни води на най-разнообразни места. Всеки готин чифт си ни е другарче, което неизбежно ни изпраща до вкъщи, с нас е на партита, в романтични разходки, на пистата, в гората и по всичките ни любими софийски маршрути. Ето защо ние сме леко пристрастени към тези наши „приятели“, които отдавна са повече от аксесоар, и много държим както да са много, така и да са от най-хубавите. За любимите ни брандове с най-перфектните кецове може да ти разказваме много, а ти можеш да ги намериш в District. А ние решихме, че пролетта е добър повод, затова ще зарадваме теб и твой приятел с нови кецове.

За да бъдеш винаги в крачка, и то със скъп човек – ние ти подаряваме точно два чифта от новата колекция Пролет-лято на Lotto Leggenda.

Чифтовете са един мъжки и един дамски, а моделите са от любимия ни тип – обратно в миналото, но с фокус върху бъдещето. Цялата колекция на Lotto Leggenda носи силни ретро вибрации и усещане за истинско и автентично наследство. От бранда акцентират върху слогана – „Да помним играчите от вчера и днес, които допринесоха със страст към легендарните спортни успехи“. А ето и какво сме подбрали от колекцията специално за теб:

Autograph/Signature SS18 Модел

Мъжкият модел, който ти подаряваме е обувка икона, познат на Италия от края на 70-те, началото на 80-те години. Това са години, изключително важни за света на спорта, които вдъхновяват и появата на емблематични модели.Горната част на обувката е изработена изцяло от мека кожа (напа) с перфорирани детайли,а вътрешната ѝ част е изцяло от естествена кожа, като логото Lotto контрастира много добре върху цялостната визия.Моделите на Lotto Leggenda са идеални за онези, които обичат класическите обувки и имат афинитет към италианския дизайн.

Tokyo Wedge SS18 модел

Дамските бижута на марката са от новата колекция на Lotto и са олицетворение на последните модни тенденции. Моделът е с уникален камуфлажен принт, в съчетание от „напукан“ ефект с перлена нотка. Обувките от колекцията притежават висока EVA подметка, която дава тласък и съвременна атмосфера. Логото Lotto на езика на обувката и Lotto 1973 в задната ѝ част прави препратка към годината на основаването на компанията.

За финал и като най-важно уточнение ти казваме, че

за да ги спечелиш, е нужно единствено да тагнеш в коментар и човека, когото би зарадвал с другия чифт. 

 

Пожеланието от нас пък е да бъдете винаги заедно в крачка.

–––––––––––––––––––––––––––––

Играта стартира на 9 май и ще е с продължителност 10 дни. Всички коментари изпълнили условието ще участват в теглене на случаен принцип. Победителят ще бъде обявен на 18 май. Изтегленият печели чифт кецове за себе си и един чифт за човека, когото е тагнал.

–––––––––––––––––––––––––––––

Честито на Nadia Dimitrova! Моля да се свържете с нас тук на страницата ни за повече подробности как да си получите наградата.

Ето кои са офисите, в които е повече от окей да си с кецове.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *