5 събития за след работа: 9 – 11 май

Ето къде ще се забавляваме до края на тази седмица

0 коментара Сподели:

Свикнахме да почиваме и да празнуваме, но все пак има и няколко делника, които трябва да понесем. Преглъщаме ги с няколко вълнуващи и интересни събития за времето след работния ден. Поддържаме настроението си купонджийско и изпълнено с любопитство към случващото се в града ни, така че, ако не си бил наблизо по-време на празниците, ето с какво да си наваксаш.

ДВАМА СЪРФИСТИ И ЧЕРНОТО МОРЕ – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ВЕТРОВЕТЕ

Толкова силно си мечтаем за пътешествие из широките морски хоризонти, че няма как да пропуснем разказа на двамата приключенци, покоряващи родните вълни. Ще си говорим за предизвикателствата на уиндсърфа и къде и как да го практикуваме. Входът е свободен с пожелания за попътен вятър.

Кога: четвъртък, 19.30 часа
Къде: Бар Петък
Вход: свободен

HAPPY BDAY GIFTED

Любимата столична галерия и магазин за всякакви прекрасни неща става на една година. Всички сме поканени да празнуваме с първата им торта. Заредили са хладилника и ни очакват с нетърпение, макар и в делник, се готвим за посрещане на рождения ден – точно в полунощ.

Кога: четвъртък, 19:00 часа
Къде: Gifted Sofia
Вход: свободен

ПРОМО – НАШЕ СИ Е, САШЕ

Премиерното видео към песента "Наше си е, Саше" ни очаква този петък. Вземи своето Саше и ела да се позабавляваме в редовната ни спирка "за по едно" – Бар Петък. Продуцент и режисьор е Мила Роберт, а замесеният актьорски състав включва Любомира Башева, Мария Бакалова, Мартина Пенева и други.

Кога: петък, 20 часа
Къде: Бар Петък
Вход: свободен

СОФИЙСКА ПРЕМИЕРА НА „ОСТАЙНИЦА“ ОТ РЕНЕ КАРАБАШ

Театрално пътешествие из първите страници на новия роман на Рене Карабаш те очаква на територията на „Сфумато“ този петък. Разходката ще бъде аудио-визуална, а ние с нетърпение очакваме да се докоснем до червената книга, която по думите на Владимир Зарев е едно завръщане на човешкото в човека.

Кога: петък, 19 часа
Къде: Театрална работилница "Сфумато"
Вход:свободен

АРТ КАМПАНИЯ TRASHCITY – ОТПАДЪЦИТЕ НА СОФИЯ

Съвместната кампания на сдружение „За Земята“ и ателие „Трион“ кани всички нас да се присъединим към проследяването на пътя на софийския боклук. Предвид плановете за изгаряне на битовите отпадъци, а не да се рециклират и оползотворяват е нужно всички да бъдем част от общата дискусия, изразявайки личната си позиция.

Кога: 9-11 май
Къде: Народен театър „Иван Вазов“
Вход: свободен

GIVEAWAY: Спечели си чифт градски кецове, за теб и някой приятел.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *