EXE pres. EPISODE IV • Joran van Pol, Ron Costa, Rub A Dub, Pavel Petrov

The Butchery

0 коментара Сподели:

Eмблематичната линия събития на уникални ъндърграунд локации в София – ЕХЕ, се завръща през 2016 година с епизод IV! Погледът е обърнат към изоставен супермаркет, който ще бъде превърнат по нестандартен начин в нещото, което от “EXE” наричат “The Butchery”. Лайнъпът е нестандартна селекция от артисти, които никога не са били в България, като в него влизат:

✘ JORAN VAN POL / MINUS, SCI+TEC /

Представи си две от най-силните имена на световната сцена, които желаят да подпишат с теб, когато си едва на 22-годишна възраст. Да, тази мечта става реалност за Joran van Pol, когато той научава, че Richie Hawtin [MINUS] и в същото време Dubfire [SCI+TEC] са еднакво впечатлени от неговата работа. Успехът не закъснява и той подписва с двамата гиганти. Следват гигове в цял свят. Oт “Cocorico”, многократно през “Awakenings”, до “Wellcome to the Future”.

✘ RON COSTA / SAVED RECORDS, SCI+TEC, SUARA /

Израстнал в Париж, RON COSTA разкрива тъмната част на така наречения "град на любовта" и създава своята музика по този образ и подобие. След дълги години в студиото, RON COSTA успява да се утвърди като един от най-добрите и продуктивни френски артисти. От 2007 година управлява и своя собствен лейбъл “Potobolo Records”. Вярваме, че няма смисъл да изброяваме кои световни имена използват траковете му в селекциите си.

✘ RUB A DUB / D-FLOOR, Area Remote, 100% PURE/

RUB A DUB е младия талант на Босна и Херцеговина. Защо не? Неговия топъл, ритмичен, игрив и дълбок тек-хаус груув слушаме във всички сетове на Marco Carola. Другите които оценавят работата биват имена като Loco Dice, Carl Cox, Luciano, Robert Dietz, Chris Liebing, Umek…тук трябваше да изброим няколко. Неговата продукция не е непозната и на топ 100 чартовете в “Beatport”. Сет от RUB A DUB преди RON COSTA & JORAN VAN POL би бил отлично начало за нашия епизод IV.EXE

Повече за събитието тук!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *