SOFIA FUN GUIDE

Истински софийски адреналин

0 коментара Сподели:

Колкото и добре да се чувстваме в нашия си свят – между редакцията и столичните заведения, усещаме, че ни трябва още малко развлечение за повече цвят. В полезрението ни попадат интересни занимания и атракциони, които обезателно да опиташ. Курс по летене на Аerodium, картинг на закрито, полет с двуместен самолет над Рила и Рилските езера, зала за катерене, тренди стаите за загадки или такава, в която да си изкараш гнева. Оказа се, че има милион неща, с които да направим дните си в София доста яки.

PARAFLY
Ако си фен на високия адреналин и ти се иска да полетиш, намерили сме супер яко предложение за теб – летене с парапланер. Погледни отвисоко и се наслади на невероятни спиращи дъха пейзажи на Витоша, Рила или Пирин.

PAINTBALL
Това е игра, същността на която е стрелба със специал­ни газови пушки (маркери), като чрез струя въглероден двуокис под налягане се изстрелват цветни  топчета. Целта е да останеш максимално дълго в играта и пръв да поразиш „противника“.

ZORBING
Прозрачна и добре обез­опасена надуваема топка, в която първо влизаш, а след това те пускат по наклон. Усещането вътре е нещо средно между влакче на ужасите и безтегловността на космическите капсули, но си заслужава.

ANGER
Тази стая трансформира стреса и напрежението в удоволствие. Това е място, на което можеш да освободиш емоциите си, изпотрошавайки всичко около себе си, без да ти тежи на съвестта нищо от това, което си направил.

LASER PARK
Място за лазерни игри и битки! Това е социална игра, която отнема около 12 минути и е подходяща за максимум 25 играчи, разпределени по отбори. Адреналинът се повишава, докато се опитвате да спечелите съревнованието.

3 KEY
Толкова е голяма зарибявката с тези стаи, че след първата веднага искаш да влезеш във втора. #3 Key Room e изпитано добра, а удоволствието, което те обзема, когато успееш да мобилизираш всичките си ключови качества, за да излезеш, е несравнимо.

AERODIUM
Един свободно летящ човек, който не е вързан с въжета или парашут – това е летене в истинския смисъл на думата. Ако искаш да сбъднеш детската си мечта, да полетиш свободно като птица, то Aerodium е твоето място. Силната въздушна струя във въздушния тунел ще ти позволи да заобиколиш всички закони на гравитацията и да се плъзгаш в пространството, докато си във въздуха. Истинско забавление за сетивата за всеки търсещ нови усещания  човек.

SOFIA KARTING RING
Sofia Karting Ring е най-голямата и модерна закрита картинг писта у нас. Разположена е на площ от 7 дка в Sofia Ring Mall, на ниво 1 и е с обща дължина 620 м. Пистата има най-висока степен на безопасност, покрита е със специална настилка за по-добро сцепление на 15-те завоя, а всеки, решил да вкара малко бензин в кръвта си, може да избира сред най-новите модели картове на световния производител Sodi. Точността в измерването на пистата е поверена на AMB TIMING, които ползват технология и оборудване за време измерване, точно както е във Формула 1. А ако искаш да разполагаш с пълна история за постиженията и резултатите си – FaceRacer.com е мястото. Там можеш да споделиш страстта към високите скорости с цяла мрежа приятели от картинг общността.

RAFTING
Да се пускаме по течението ни е любимо, затова рафтингът е сред предпочитаните от нас забавления. Скачаме директно във водите на Кресненското дефиле още съвсем в началото на рафтинг сезона, което си е точно след месец.

ПОЛЕТ СЪС САМОЛЕТ
При този полет на пасажера се предоставя уникалната възможност да седне до истински пилот и да се потопи в реалните условия, при които протича един полет. Звучи като истинско предизвикателство, така че ще пробваме.

СТРЕЛБА С ЛЪК
Не се бутаме за мястото на Робин Худ, ама това занимание ни се струва изключително красиво и аристократично. Влюбихме се в лъка още при първата ни среща с него и директно елиминирахме заплахата пред нас.

DEXTROPHOBIA ROOM
Това място с кеф ти го споделяме, защото толкова приятно ни забърка в пъзелите и загадките си, че все още ни държи емоцията от него. Накратко това е първата escape room у нас, от която имаш само 1 час да излезеш. Отскоро тя има и свое логично продължение в лицето на Dextrophobia Rooms Vol. 2, която е предизвикателство за всички, които си мислят, че пъзел стаите няма с какво да ги изненадат повече.

STIX
Маси за билярд и снукър, дартс, джаги и флипери са ни на денонощно разположение в подлеза на НДК. STIX има изключително ключова локация и е перфектният избор за забавление с приятели в стилна обстановка. Според нас това е най-доброто място по рода си в града, на което освен на всички забавления можеш спокойно да се отдадеш и на изкушения от денонощния бар. За огладнелите има и сандвичи. Какво повече може да ни трябва?
 

АКО ТИ СЕ ХОДИ В ЛОНДОН, БЕЙБИ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *