CoWorking пространствата далеч от София

Out of Office

0 коментара Сподели:

Взаимнозависими са топлото време и желанието ни да избягаме с 200 от града. И понеже няма как да зарежем всичко и просто да станем принцове и принцеси, взимаме работата на гръб и се изнасяме на пръсти от офиса с нея. Съчетаваме полезното с приятното, запознаваме се с десетки нови хора и в същото време трудовият процес ни спори. Ето това е концепцията на coworking пространствата извън София, на които попаднахме.

OFFICE IN THE WOODS

Чепеларе и чист въздух за органична продуктивност – това е концепцията на Office in the Woods. Тук изживяването е за всички сетива, ароматизирано от борови иглички и билки и под съпровода на щурчета, птички и планински рекички. Ако пожелаеш, можеш да ползваш и настаняване, има възможности за хранене и презареждащи активности през свободното време, така че напълно да се телепортираш от реалността.

CO-MAD COWORKING

Co-mad e нещо средно между coworking и coliving пространство, което приемa предизвикателството да осигури на теб и твоите колеги работна среда извън суматохата. Тук се грижат за всичките ти нужди – от хапване и пийване до нощувките, което определено рефлектира върху продуктивността.

STUDIO MORE

Отдавна ни липсваше coworking space, който да приютява трудещите се хора на брега на морето. Студио „Море“ дебютира тази година с концепция – синергия между кафе и работно пространство, и ще има възможността да приюти поне 3 средноголеми екипа, както и неограничено количество забавни моменти и сол.

COWORKING BANSKO

Планинско презареждане за впечатляващи резултати – това е формулата на Coworking Bansko, където 24 работни места непрекъснато сменят своите съдържатели. Оптичен интернет, печатни услуги, удобни столове и една динамична общност от интересни хора от цял свят срещнахме по време на Weekly Banitsa-та и кафето и традиционните разходки Get to know Bansko, организирани от хостовете.

Ако пък си си свършил цялата работа, време е за Brunch.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *