Глътка любов

Звезделина Цолова и New Bloom Winery за истинската наслада на сетивата

0 коментара Сподели:

Фотосесията е заснета в Spaghetti Kitchen Bar, Площад Света Неделя 3.

Казват, че виното е като влюбването. Първо трябва да ти хареса на външен вид или на цвят, после да го прецениш според аромата му, след това вкусът – същинското опитване, и не на последно място послевкусът – това, което ни остава като спомен, както след влюбването.

Разказаха ни и една друга, по-сладка теория, че сърцето на една жена можеш да спечелиш с бутилка вино, чувство за хумор и добро сърце.

Предизвикателно звучи, но повече за виното и любовта ще ни разкаже в следващите няколко реда Звезделина Цолова – нежната половина на  www.mintstories.com, която редовно създава вдъхновяващи, красиви и различни истории в снимки и думи, а компания този път й правят нашите любимци от New Bloom Winery – Verano Azur, PIXELS, F2F и New Bloom. Насладете им се!

NEW BLOOM

Ако виното е любов, то бялото от серията New Bloom е като здравата и силна връзка, която двама души изграждат, докато споделят времето си заедно. Точно, както Совиньон блан и Шардоне се сливат в едно, за да демонстрират потенциала на двата сорта, който поединично не могат да постигнат, така и тези двама души, когато се срещнат се променят заедно, за да направят най-перфектното съчетание. Понякога хората идват и си отиват, но спомените, които споделят, винаги остават, точно както запомняме вкуса на първата студена чаша Совиньон блан и Шардоне.

PIXELS

Има и една друга любов, която виното добре познава. Тя е като най-модерната технология, влудява те, докато не я изучиш в най-малкия детайл и не й отделиш цялото си внимание. За нея трябва да знаеш какъв сорт човек си и от какво имаш нужда.   

Така и PIXELS Совиньон блан те спечелва с цитрусова свежест, хармония и дъх на окосена трева и коприва с нюанси на манго и маракуя или пък PIXELS Розе с плодов финес и нотки на пасион фрут, бяла круша и тропическо ухание. Просто ти напомнят, че ти си точният човек, за точното вино, в най-точния момент. Тогава се случва и любовта. Представи си го, нали?

VERANO AZUR

Оставих най-сладкото за финал. Там, където всичко започва и свършва – приятелството. Успехи или провали – те винаги са сладки, когато са споделени, а VERANO AZUR Розе разказва за лятото, за разговорите с любимите хора в прохладните вечери, за срещите на по чаша вино и за всичко онова, което искаш отново да разкажеш на някого. Създадено, за да се вписва лесно към простите и съвършени удоволствия в живота. Пленява те с цвят малина и плодов финал. 

Не е грешно понякога да допускаме до себе си сладостите, които животът ни поднася.

Просто им се наслади подобаващо!

Няколко идеи за DIY коктейли.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *