Ресторантите, от които да поръчаш с доставка до вкъщи

Когато ние не отиваме при добрата храна, добрата храна идва при нас

0 коментара Сподели:

Като изявени градски хедонисти не можем да отречем колко ни липсват всички златни кулинарни мини от гастрономическата карта на града. Хубавото е, че както в близкоизточната поговорка за планината и Мохамед – когато ние не отиваме при добрата храна, добрата храна идва при нас. Благодарение на доставките за вкъщи любимите ни ресторанти канят седмото кулинарно небе у дома, за да се чувстваме така, както преди…

Hamachi-Ni

Всеки път, когато сме в Hamachi-Ni, сетивата ни се разгръщат като свитък. Сега доставчикът няма да дойде облечен в кимоно, но ястията от любимия ресторант за съвременна японска кухня пристигат до вратата ни все така автентични и вкусни. Освен познатото суши, от менюто избираме традиционната гиоза с фермерско телешко месо, темпура скариди и соба нудли с миди Сен Жак.Поръчките за вкъщи ще бъдат доставени безплатно, а ако ги вземете на място ще получите 20% отстъпка за храната и 25% за всички предложенияот винената листа. Плащането може да се извърши напълно безконтактно посредством мобилен терминал или с платформа за парични преводи Revolut.

За поръчки: 088 426 2244 или с Takeaway.com и Foodpanda

100 грама сладки

Колонията на изкушението доказва, че каквото и да става, животът е сладък. И докато се двоумим какво да поръчаме от онлайн менютата на пекарните им, мишката на компютъра ни надушва секцията Закуска и Обяд: закуска за двама, комплект веган обяд, кутия с телешки кюфтета… Да, в моменти като този кутия добър вкус тежи много повече от 100 грама… „100 грама сладки“ организират и домашен workshop Великден! Поръчай workshop кутия, декорирай меденките им и спечели подарък.

За поръчки – през сайта им.

La Bottega

Пицата, пастата и италианската им скара са гурме преживявания, от които не можем да се откажем при никакви обстоятелства. Любимото кулинарно посолство предлага безплатни доставки по домовете на сготвена храна от менюто и любими продукти от магазина.

За поръчки: тел. 088 99 522 66, 0885 780 222

Leo's pizza Trattoria

Ароматната диря на току-що изпечена Маринара или Наполи идва директно до вратата ни. Антипастите и супите поддържат небцето ни любопитно и сгряват деня ни, а десертите като Пана кота с пресни ягоди и шоколад ни напомнят, че животът е вкусен!

Поръчай с Takeaway.com и Foodpanda

Сатсанга 

Екзотичният кулинарен оазис скъсява дистанцията! Взимаме храна от ресторанта или поръчваме с доставка до адрес.Гъбена корма, ориз джира, фалафели, бонбони от кашу или веган торта с манго и кокосова сметана – Европа и Азия се срещат пред вратата ни!

За поръчки: тел. 0885 070 443

Hummus Bar

И тези дни Меката на хумуса остава близо до небцето и сърцето ни. Безброй разновидности на любимото мезе от Близкия изток с микс от свежи салати, арабски питки, месо, фалафел; шакшука или детско меню – каквото и да изберем, идва с любов.

Поръчай с Takeaway.com и Foodpanda

Ракета Ракия Бар

Тези дни Космосът е вкъщи, а „Ракета Ракия Бар“ поддържат гравитацията в дома ни с неустоимите си изкушения. Избираме от ястията в дневното меню като супа от горски гъби и патладжан с доматен сос или изстрелващо във вселената на добрия вкус предложение от регулярното меню. Почти със скоростта на светлината до дома ни пристигат пресни и пикантни разядки, домашни мезета, основни ястия с авторски кулинарен почерк, скара и напитки и десерти, от които „Интерстелар“ може само да се черви.

Безплатни доставки на тел.: 02 444 6 111

Щастливеца

С авторската им кухня се чувстваме истински щастливци! Апетитно, сочно, крехко, вкусно – такова е всяко поръчано кулинарно вълшебство. „Щастливеца“ гарантира за безупречна хигиена при готвенето на храната. Отстъпка от 15% над 50 лева и безплатна доставка. 

Безплатни доставки на www.shtastliveca.com и на тел.: 0885266566

Il Teatro

Оазисът на кулинарните космополити вСофия продължава да готви любов. А ние – да се наслаждаваме напредложениятана шеф Пино и Ренато. Освен пицата на вратата ни чукат автентично ризото и паста от Тоскана и Италия. Има и продукти за вкъщи!

Поръчай с Takeaway.com или 089 9990779

Vanilla Kitchen

Отново ни доказват, че храната може да носи удоволствие на всички сетива, без да вреди на здравето и да тежи на съвестта. Сладкиши, приготвени с натурални продукти, пътуват към къщи…

Поръчай на http://vanillka.com/

Неделя

Всеки ден е неделя с кулинарните монументи! Животът продължава, а с него и поводите за празнуване. Поръчваме торта или парче за вкъщии опитваме да гледаме света откъм сладката му страна.

Поръчай на www.nedelya.com

Цукерня Савенко

Кулинарката Анна Савенко продължава да ни припомня как е „сладкарница“ на украински, както и очарователния вкус на украинската сладкарска традиция. Пресни и вкусни десерти с подбрани продукти!

Поръчай на 0888 89 31 09

La Pastaria

Пътят на вкусната храна винаги е минавал през La Pastaria, а сега La Pastaria минава през нас… Ресторантът радва небцето ни с разнообразни италиански предложения за обяд и вечеря всеки ден!

Поръчай на тел.: 895 500 606 или с Takeaway.com и Foodpanda

Mediterraneo 

В океана от несигурност носителят на наградата „Най-добър морски ресторант в София“ достига бреговете на дома ни бързо като риба меч. Всъщност Средиземноморието никога не е било по-близо…

Поръчай с Takeaway.com и Foodpanda

La Bicicletta Trattoria

Състезанията по колоездене като Джиро д'Италия, Тирено-Адриатико и Милано-Сан Ремо може и да са отменени, но La Bicicletta удължават пистата на автентичния вкус чак до вратата ни, като ни сервират едноименните си пици!

Поръчай с Takeaway.com и Foodpanda

Crazy Diamond 

Вярват, че освен качествените продукти от малки местни ферми другата най-важна съставка в кулинарния пъзел е въображението. Тези дни храним това на небцето си с най-доброто от ресторанта.

Поръчай на тел.: 0888 030 843

Umami 

Най-добрият ресторант за суши в града промени не само кулинарния му пейзаж, но и собствените ни рецептори за вкусно. Е, тези дни, ако ние не отидем до Umami, Umami ще дойде при нас…

Поръчай на www.umami.bg.

The New Fox & Hound

Няма неподходящо време за сочен Т-бон стек, порция наденички, зеленчуков чипс, пистачио чийз кейк и хубава бира. А любимият ни английски пъб в София го доказва с бърза доставка.

Поръчай на тел.: 02 980 7427 или с Takeaway.com и Foodpanda

Слънце и Луна 

Вегетарианският ресторант и хлебопекарна в сърцето на София се настанява в сърцето на дома ни. А философията им за истинска, локална и здравословна храна стига право до вратата ни. 

Поръчки на тел.: 0899 138 411

Такотека 

Слагаме сомбрерото вкъщи и от широката му периферия се пренасяме на периферията на чинията ни. Благодарение на доставките за вкъщи Мексико идва до дома ни бързо и все така вкусно.

Поръчки на тел.: 0888 222 323.

Бистро Кръг

Кръгът е символ на безкрайността, а бистрото за качествена храна ни прави част от своята философия с доставки по домовете. Менюто им повдига не само имунната система, но и настроението!

Поръчки на тел.: 02 992 5543 и www.facebook.com/bistrokrag

Ribs Brothers 

Йети носи храна, а ние си стоим вкъщи. Сандвич с дърпано свинско, свински гърди или каквото ни хрумне – оставяме свинщината за вкъщи! За Pick-up от ресторанта получаваме и 15% отстъпка.

Поръчки на тел.: 0899 125 975 или с Takeaway.com

Скара Бар 

Трикратният носител на наградата Best BBQ & Grill House доказва, че добрият вкус е непроменлива величина. Дори при непредвидени обстоятелства. Оставаме приятели на Пържолата вкъщи!

За поръчки: на място и с Takeaway.com

Boom Burgers

Продължават да прилагат магията на качествения бургер и с парола BOOM! чукат на вратата ни. За цялото семейство поръчваме менюто #StayHomeEatTogether с 3 бургера и още много изкушения!

За поръчки: през сайта имTakeaway.com и Foodpanda

Фабрика Дъга

Любимата Фабрика за вкусотии може и да е затворила врати, но пък има отворен прозорец и доставки директно до всеки дом. Фабрика Дъга на ул. “Веслец” 10 ни очаква всеки делничен ден с предложения за обяд и специално брънч меню през уикенда. Дневното меню запазва традицията и ни гощава с едно постно, едно местно ястие и две разлини супи всеки делничен ден, а ако ти се хапва салата и сандвич – най-добрите предложения на Фабрика Дъга са всеки ден в менюто.

Телефон за доставка: 02 4440556

Ahora

Името на ресторанта ни задава реторичен въпрос, а именно кога, ако не „сега“ да поглезим сетивата си с авторската кухня на победителя от втория сезон на Master Chef – шеф Севда Димитрова.

За поръчки: тел. 02 468 0570

Ето и още предложения:

Happy – през сайта им за доставка 
Mr Pizza – Takeaway.com
Mamma Mia – през сайта им + Takeaway.com
Victoria- през сайта им Foodpanda
Dominos– през сайта им 
Green Deli Cafe – Foodpanda + през сайта им 
Манджа Ван – Foodpanda
Pizza Lab – през сайта им
Street Chefs – Takeaway.com
Taste Place – Foodpanda
Zeko – Takeaway.com и Foodpanda
My Choice – Foodpanda
Мекица и кафе – Takeaway.com
Манастирска Магерница – през сайта им + Takeaway.com
Taj Mahal – Foodpanda
Ascua – Takeaway.com и Foodpanda
Meat – Takeaway.com
Pizza palace – Foodpanda
The Friendly bear – Foodpanda
The Sushi Bar – Takeaway.com
Rolling Dogs –  Takeaway.com
Mykonos – Takeaway.com
Forno Cippolini – Takeaway.com
Manzo – Takeaway.com
La Cattedrale – Takeaway.com
Eisha Bar & Dinner – Takeaway.com
Wok to walk – през сайта им + Takeaway.com
Сандвичарника – през сайта им 
Raffy– през сайта имFoodpanda
Take a cake – през сайта им 
Хаджидрагановите къщи – Takeaway.com
Simple – Takeaway.com
Golden nero – Takeaway.com
БДС – Takeaway.com
Суши бар – Takeaway.com
|V Bar – на телефон 0897 07 08 00
Flip Flop – Takeaway.com
Bistrello– на телефон 0895 40 55 55
Grindhouse– на телефон 0886 16 30 80
Skapto – Takeaway.com и Foodpanda
Wonderland – на телефон 0888 94 98 69

Виж как да хакнеш коронавируса

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *