По-добрите бюти клиники по кожата на София

Красотата е въпрос на отдаване, не на чудо

0 коментара Сподели:

Мерилин Монро може и да казва, че хубостта е в несъвършенството, но пък Бриджит Бардо съвсем открито говори за красотата и… нейните зверове. За да ги укроти и да сведе „несъвършенството“ до размера на луничка,

Go Guide тръгна на обиколка из най-добрите бюти клиники по кожата на града.

Само за да ти припомни, че красотата е въпрос на отдаване, не на чудо.

Derma Vita

Една от първите дерматологични клиники в бюти прериите на града не спира да гледа в бъдещето.

Предлага ни го в богат арсенал от иновации на световно ниво в областта на естетичната и клиничната дерматология. Начело на клиниката е д-р Катя Паскова – дерматолог с над 20-годишен опит, чиято философия на успеха се корени в безкомпромисното качество на предлаганите услуги и инвестицията в най-иновативните технологии. 

ул. „Акад. Иван Буреш“ 8
0884 94 95 81

Dr-Denkova Dermatology

„Eдин и същи проблем изисква различен подход към всяко лице!“ – е неписаното мото тук. Затова екипът на д-р Денкова създава годишния скинчек – система №1 за диагностика на слабите показатели в кожата. Към дигиталния анализ получаваме персонален „кожен“ паспорт с програма за превенция.

Оазисът на красотата е и мястото за детокс и хидратация, премахване на несъвършенства и неоперативни бюти корекции.

ул. „Оборище“ 10
0700 11 800

Derma-Act

Искрящобялата аура на екипа от млади специалисти ни обгръща още с влизането. Професионалистите, преминали успешно редица обучения, семинари и практики в България и чужбина, събрали десетилетия опит и отдадени на непрестанното професионално усъвършенстване, приличат на футуристични създания с амбиция да променят изцяло представите ни за каляване на красотата. Да дадат по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изградят навици за правилно съхраняване на младостта.

Още преди Педро Алмодовар да ни разкаже за кожата, в която живее желанието за съвършенство,

Derma-Act ни разказваше бъдещето чрез ръцете на водещи български дерматолози и известни международни специалисти, които гостуват ежемесечно и провеждат консултации в клиниката. На борда на Derma-Act откриваме  последните иновации в оборудването в област­та на дерматологията и медицинската козметика. Тук, на белия остров на изяществото, са едни от най-добрите и модерни лазери и технологии, сред които PicoSure®, Palomar Icon™, Cutera и Cynosure Elite+. Другото, заради което Derma-Act се превръща в Гатака на красотата, е новаторското отношение, изразяващо се най-вече в активното отношение към пациента и по-специално към децата.

А ние разгръщаме менюто на сияйната телесна обвивка:

антиейдж терапии; химичен и аква пилинг; мезотерапия; подмладяване и изглаждане на бръчки с PicoSure® – един от най-добрите лазери за подмладяване на кожата; почистване на лице с вапазон, предизвикващо кожата ни да изглежда винаги здрава, свежа и красива, или REVERSIVE treatment set – луксозна подмладяваща терапия за цялостна грижа за всяка възраст след 25 години и тип кожа. Каквото и да изберем, знаем, че в Derma-Act сме в добри ръце.

На сайта на бюти клиниката пък можем да открием най-актуалните тенденции в грижата за външния вид и да си отговорим на въпроси като „Какъв е най-правил­ният старт на деня за хубава кожа?“, „Как да се грижим за околоочната зона“, „Как да върнем младежкия си поглед с процедури на специална цена?“, „Как трябва да се храним, за да имаме здрава кожа?“ и още много. Защото  красотата е грижа и знание.

бул. „Черни връх“ 150
0889 741 417

 

Виж и едно хубаво място за кафе. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *