HMSU presents: Shogun Audio Bulgaria

0 коментара Сподели:

Тази събота още едно парти попада в парти детектора ни. HMSU presents: Shogun Audio Bulgaria.

ED:IT (UK)

/Shogun Audio/

Ed:It продължава идеята на събитието, а именно да бъдат поканени артисти които идват за първи път у нас. Все пак неговото присъствие не е случайно, а то се дължи най-вече на прогресивната му кариера през последните няколко години. Hospital Records, Med School, Dispatch Recordings, Subtitles Music, C.I.A., Blu Mar Ten са само част от лейбълите в неговата дискография, преди да бъде официално записан в колектива на Shogun Audio. Диджейската му кариера е не по-малко интересна, а присъствието му на всички големи събития на острова и в Европа е предпоставка за един наистина интересен дебютен сет на родна земя.

https://www.facebook.com/Edit0dnb/

https://soundcloud.com/edit-music

FOURWARD (Austria)

/Shogun Audio,Vision, Eatbrain/

Fourward са колектив от 4 агенти и определено за тях може да се каже, че са едни от главните такива на австрийската сцена. Изданията им за Virus на Ed Rush & Optical, Vision на Noisia и Audioporn на Shimon водят до логичната следваща стъпка, а именно ексклузивен договор с Shogun Audio. Албумът им Expansion LP беше естественото продължение в тяхната кариера и ги затвърди като един от най-футуристичните проекти на световната сцена. Преди няколко дни пуснаха една истинска бомба за Eatbrain – Wolf EP, а участието им в шоукейса на Shogun Audio ще бъде и дебют за тях в България!

https://www.facebook.com/fourwarddnb/

https://soundcloud.com/fourward

POLA & BRYSON (UK)

/Shogun Audio, Hospital Records, Soulvent Records/

Pola & Bryson, или казано иначе Джак Хигинс и Хари Брайсън, започват да установяват своя общ звук на дръм енд бейс картата преди седем години. От този момент до днес, дуото има издадени парчета за лейбъли като Hospital и Liquicity, а миналата година пусна и своя дебютен албум “This Time Last Year”, който беше издаден за техния собствен лейбъл – Soulvent.

Към момента двамата се подвизават в британската столица, очакваме с нетърпение да видим какво ще “донесат” от нея тук.

https://www.facebook.com/polabryson

https://soundcloud.com/pola-bryson

За да добави и малко лирика към вечерта, в програмата се включва MC AD (Shogun Audio // UK),а балканско присъствие добавя B-Tone (UncommonGrounds, FabrikNoise) от Румъния. От родна страна ще можем да чуем сетовете на High Roll (Formation Records, HMSU, Commanche), Targy (HMSU), Exo (HMSU), Faith (HMSU, Warfare Rec.) и LQ (Soulvent, Liuqidizer).

Тагове: парти HMSU
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *