Споделените офис пространства в София

Home Sweet Office

0 коментара Сподели:

Sharing is caring! Ето какво гласи корпоративната мантра на съвременния working sapiens. Споделените офис пространства продължават да свързват градските номади във все по-динамичната галактика на града. Социалната мрежа обхваща фрийленсъри, предприемачи и какви ли не пилигрими, а корпоративният пейзаж еволюира ежедневно. За да си в час, хвърли едно око на

coworking картата на Go Guide и перфектния интериор на желанието ти за работа!

Campus X
бул. „Александър Малинов“ 31

Най-добрият coworking у нас според Central European Startup Awards за 2019 (а за 2020 наградите предстоят). Campus X е цялостна екосистема, събрала всичко нужно за успеха ти под покрива си: споделени, соло офиси и бюра, зали за срещи и почивка, вдъхновяващ интериор, безопасна среда и общност от специалисти, таланти и инвеститори, с които да споделяте кафето и опита си.

Cherryz.work
ж.к. Младост 1, бл. 54А

Офиси под наем в София, където можеш да намериш организации от всеки калибър – от мини стартъпи до международни компании. Зад името Cherryz.Work стоят 2 години опит на пазара на офис площите, а пространството им предлага тишина, супер интернет, близост до метрото, мерки срещу Covid-19, конкурентни цени, гъвкави условия за наемане и куп други екстри.ю

Korner
ул. „Княз Борис I“ 86

В KORNER co-working & event се отбиваме еднократно или с абонамент. Заседателната зала може да бъде наета почасово и е идеална за среща с колеги, пийч с клиент или интервю. Услуги като топли напитки, лично шкафче и офис консумативи са включени в наема. Високите тавани и естествената светлина ни карат да се чувстваме като у дома си, а обзавеждането и топ локацията – в after work Меката!

Soho Sofia Holistic Coworking Company
ул. „Искър“ 4

SOHO e онова уютно коуъркинг пространство, за което сте си мечтали, докато се чудите как да комбинирате работните си задачи със социалния си живот и културно-развлекателно обогатяване. Намира се в самото сърце на столицата и е идеално място за дигитални номади от креативния сектор, както и за градски арт изследователи. В основата му се преплитат професионализъм, домашен уют и храна за душата, които насърчават творчеството и обмена сред обитателите си. Сред работните места и залите за събития, разположени в триетажна зелена къща с красива градина, са вплетени също художествена галерия, школа за балет, появяват се тематични базари, поставят се театрални постановки, подпомагат се социално значими каузи и се изпълняват майсторски добри концерти. Но най-интересното и ценно нещо в SOHO е общността от сходно мислещи професионалисти. Няма ли да е хубаво да станеш част от тях?

Networking Premium
София: ул. „Г. С. Раковски“ 25
бул. „Христо Ботев“ 82
бул. „Витоша“ 63
Пловдив: ул. „Райко Даскалов“ 19-21, 0886 331 381

Коуъркинг веригата обитава три централни локации в София и още една в Пловдив, но по-важният факт е, че привлича към себе си чудесна общност от професионалисти и предлага истински луксозни условия. В офиса на „Раковски“ може да работиш дори от руфтоп тераса с 360-градусова гледка, а малко извън София те чака и co-living/co-working вила с барбекю и басейн.

Worky
бул. „Янко Сакъзов“ 32

В динамиката на града се нуждаем от място, на което бизнесът да се чувства у дома. Вместо да каним партньорите си в ресторанта или в огромна бизнес сграда, водим ги в Worky. Споделеният офис съчетава усещането за уют и пълноценен офис с техническо оборудване. Worky има удобна локация в центъра, където работим ефективно дистанционно, като междувременно преодоляваме изолацията, създавайки нови контакти и доверие у клиентите.

Prodesk
087 777 4511

Една бизнес идея е успешна само когато е родена от личния опит. Ето как Prodesk стигат до философския камък – щом човек се чувства удобно в офиса, той е по-продуктивен и щастлив. А продуктивните и щастливи служители допринасят за развитието на бизнеса. Настаняваме своя на ергономичните им бюра с регулиране на височината с дизайнерски плот от бамбук.

Посланици на филосо­фията за хедонизъм на работното място,

създателите на Prodesk превръщат компанията в алтернатива за хора, които водят заседнал начин на живот заради професията си. Предлагат ни завидно съотношение между качество и цена и широка гама ергономични продукти за индивидуалните ни или бизнес нужди: от продук­ти, издигащи комфорта в култ, до цялостно офис обзавеждане с изключително внимание към детайла. С Prodesk допринасяме за подобряването на условията на труд в страната и за развитието на по-устойчива бизнес среда.

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *