Новият сезон кънти в EXE

Дълбокият бийт се приплъзва по гръбнаците на всички парти хора

0 коментара Сподели:

Лазерите на EXE започнаха да присветват в клуба, който ни прегръща за нов сезон, а ние почти веднага се пъхнахме под шарения им таван, защото почти не помним какво е дълбок бийт да пълни главите ни, докато забравим за понятието „време“. Другата причина да побързаме да се наредим на опашката пред  анонимните им врати е, че дочухме за едни нови високоговорители, които носят отпечатъците на Том Данли и Данли Саунд Лабс.

Данли хваща ухото на бизнесмена Майк Хидън през 2005 и двамата стартират компанията, отговорна за всякакъв вид иновативни джаджи, които се славят с качеството си и добрата връзка с потребителя.

Когато нещо е на топ ниво, то се разнася лесно по въздуха

и така от Данли Саунд Лабс сглобяват озвучителни системи за „Цирк дю Солей“, IMAX, за десет от най-големите футболни стадиони в света, куп Дисни проекти и даже стигат до самата кралица Елизабет II и Кралското семейство.

Техниката им влезе и в EXE през септември,

а мощта на звука попива в стените с точната доза честоти, които стигат до нас под формата на кристален звук.

Той се приплъзва по гръбнаците на всички парти хора, така че след посещение под земята на "Шипка" 6 да си кажат „другата седмица пак сме тук“. 

Атмосферата е добре позната с резиденти като SAVA и Dope Zoo за трап вечерите, към които се прикача и MILLA – новото име по петъчните трап корици. Съботите си остават заделени за електронни писъци на хора като Damian Lazarus, който влиза с екстравагантен дрес код на 10 октомври или пък Victor Ruiz и Citizen Kain с обещание за истинско избухване под силните им техно сетове на 17-и.

Но за наистина идеално подчертаване на звука, концертът на Strugare на 21 октомври е повече от подходящ. Той става, за да се качи на EXE платформата и да ни обясни в рими новия албум, който кръщава на себе си.

Очакваме да чуем всяка дума брилянтно, защото от клуба обещават най-красивия звук, който да окраси най-новата музика.

Почти забравихме за старите хитове на Бионсе и Prodigy, Bomfunk MC's, Lenny Kravitz, Limp Bizkit, Backstreet Boys, Faithless, които ще звучат съвсем като нови другия четвъртък за редовни WИNAMP партита. Чакаме и другите им вдъхновяващи събития, за които вече следим с високи очаквания във Фейсбук страницата на клуба. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *