10 подаръка за киномани в последния момент

Как да зарадваш истински един фен на филмите

0 коментара Сподели:

Киноманите са безкрайно лесни и същевременно безпределно трудни за пазаруване. Задължително условие е да си наясно кои филми не просто обичат, а обожават и спокойно могат да гледат даже за 50-и път. Важно е да се предпазиш и от негативни реакции – проучи кои точно заглавия този човек мрази. Със сигурност има такива филми, които, като ги уцели по телевизията, не просто сменя канала, а чупи екрана. След като имаш отговор на тези въпроси в лексикона си, вече идва моментът с това да избереш правилния мърчандайз, който да накара тънката струна в душата на въпросния фен да затрепти. За твой късмет в ozone.bg има всичко за всички, на всякакви възрасти от 1 до 100. В момента даже на изключително атрактивни коледни оферти.

Ето кои са някои от най-забавните подаръци за киномани:

Ключодържател Star Wars – Death Star

Нищо не показва принадлежността ти към Тъмната страна по-добре от ключодържател със Звездата на смъртта. Подходящо за всички възрасти, а особено гъзарско, ако има един-единствен ключ. Все пак Дарт Вейдър колко ключа има? Най-вероятно нито един, защото няма джобове.

Предпазна маска The Joker

Маските са новите Т-шърти – старите и без това ги ползваш само за домашни дрехи, спане и чат-пат някоя видеоконференция. С комикс предпазна маска можеш да изразиш най-добре себе си. Например с тази на Жокера, която не може да остави никого сериозен.

Фигура Deadpool Thums Up

Дедпул е като Буда – носи късмет и спокойствие върху всяко работно бюро, където го разположиш. В случая екшън фигурката е изработена от класиците Funko Pop!, в чийто каталог можеш просто да се загубиш. Тази фигурка е висока 12 см, изработена от винил.

Макси плакат Pulp Fiction – Ezekiel 25:17

Молитвата на Джулс от Pulp Fiction не може да се намери в Библията, особено с координати Езекил 25:17, но пък вече можеш да я подариш с цел закачане на стената, при това със секси, фънки дизайн. Серията плакати на Pyramid Movies е с размери 61 x 91.5, премиум мастила с дълготрайна защита срещу захабяване и избеляване.

Изтривалка за врата Harry Potter – Platform 9 ¾

Ако искаш да помогнеш на някого да превърне дома си в малък Хогуортс, изтривалката е чудесно начало. Логото с мистичния перон 9 ¾ от Harry Potter гарантирано прави добра магия на къщата, като отблъсква досадни съседи и домоуправители.

Лампа Batman – Batwing

Всеки фен на Батман неминуемо се затрупва в покрити с прилепи аксесоари. Тази лампа за четене тип Батолет е чудесно допълнение към всяка подобна бат-пещера. Тя се захранва с USB, носи логото на уважаваната компания Paladone и дори Албърт би одобрил дизайна ѝ.

Фигура Q-Fig Marvel: Deadpool – Unicornselfie 

Човек никога не може да има достатъчно марвълски неща на бюрото си, затова добрите хора от Quantum Mechanix са се постарали Q-Fig серията им да включва любими герои в безумни ситуации. В конкретния случай – Дедпул си прави селфи със стадо еднорози. 

Чаша Star Wars – Stormtroopers on Girder

Има нещо общо за всички кино фенове и то е, че обичат ободряващите горещи напитки. По чисто практични съображения – кофеинът и танинът ги държат будни по цяла нощ, за да могат да гледат още филми. Затова и чаша с препратка към любимо заглавие винаги е добра сейф идея за един фен. В случая имаме имперски щурмоваци с препратка към класическия кадър Lunch atop a Skyscraper.

Бокал The Terminator – T-800

Някои киномани живеят със стил, а нищо не крещи „Аз съм супер гъзар!“ като това да пиеш шампанско от терминатор бокал. Бойният трофей включва ръка от Т-800, неразличима от Skynet оригинала, която се извисява на 18 см. Очакваме скоро допълнение в колекцията да е череп от Терминатор за празнуване на особено големи победи на Съпротивата.

Магическа пръчка

Понякога колкото и да се опитваш – просто не можеш да направиш някого щастлив. За такива специални, особено добре познаващи желанията си хора най-добрият подарък е… магическа пръчица. При това не каква да е: умалена реплика на пръчката на Хари Потър, изпипана до последния детайл от Noble Collection с официален лиценз и дължина от 30 см. Най-хубавото на този подарък – ако човека не го хареса, можеш да го изтръгнеш от ръцете му и да го превърнеш в жаба!

Ето една класация за музиката на годината.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *