Слънцето – големият враг на кожата?

blondfox отново споделя ценни съвети

0 коментара Сподели:

Спомняш ли си за онзи хубав летен уикенд, който прекара цял ден на плажа, печейки се под силното слънце? Или за разходката в планината, през която забрави да си сложиш шапката? Макар вече да е октомври и безкрайните летни дни да са се превърнали в един далечен блян, това не значи, че кожата ти също е забравила за онези дни напълно. Колкото да обичаш и да се наслаждаваш на слънцето, то също може да се превърне и в твой враг, особено като става въпрос за лицето ти. Сигурно неведнъж ти се е случвало да излезеш навън, без да се намажеш със слънцезащитен крем, в края на деня се поглеждаш в огледалото и забелязваш странни петна на лицето си.

Преди да получиш мини паник атака, ти казваме, че това е нещо съвсем нормално и се нарича пигментно петно.

Проблем, с който всеки един от нас се е сблъсквал. Дори да ползваш най-добрите кремове срещу слънцето, не си напълно защитен, но спокойно има няколко начина, които ще ти помогнат да се справиш с тези притеснения.

За да ти спестим време и усилие да мислиш кой е най-добрият продукт за изравняване на тен, изпратихме нашата колежка Роси на специална мисия. След дълго и подробно проучване тя се спира на звездното бюти трио на Биодерма от серията Pigmentbio. Дали обаче наистина са най-ефикасният вариант срещу битката с пигментните петна, какво е мнението на Роси за продуктите на Bioderma и какви съвети ще ти даде, можеш да разбереш само ако гледаш видеото.

Тук изпратихме Роси в естетична клиника.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *