Go Guide After Work Social Club те телепортира до Франция

Мястото е Kanaal, денят е сряда - 15.05

0 коментара Сподели:

Да се събираме в сряда, точно в 18:30 след работа, се оказа идея, по-добра отколкото звучи. Ако си бил на което и да е After Work Social Club парти знаеш, ако не – тази сряда, 15. 07., ще можеш да поправиш грешката, защото те каним на среща след работа в Kanaal.

Като верен читател те каним най-официално на новото соаре с френски привкус.

Спретваме си пикник насред центъра на София и пускаме в експлоатация машината за телепортация.

Построихме такава за мисли по време на месеците в социална изолация и сега е време да те отведем във Франция. Не се притеснявай, спазваме всички необходими мерки за дезинфекция и предписанията за дистанция, молим и теб да бъдеш предпазлив и да се грижиш за здравето си и това на околните. 

Получаваш френска самоличност още на входа.

Стикерите, които ще раздаваме, са паспортът ти за вечерта и не се учудвай, ако вместо с Петър, някой се обърне към теб с Pierre или с Éliane, вместо Елена. Заедно със 60К спретваме и бърза проверка на лингвистичните уменията– ще имаш 30 секунди, за да развържеш езика си и да произнесеш правилно една фраза на френски. Специално обособеното игрище за петанк пък ще те очаква, ако искаш да разбереш със що за игри са се забавлявали във френския прованс от началото на 20 век и кое му е толкова интересното, че да стане национален спорт на Франция днес.

О, oui, не сме забравили коктейлите. Тук на помощ идват партньорите ни от Finlandia и Jack Daniel's с четири вълнуващи коктейла, повече за които можеш да разбереш от Фейсбук страницата на събитието

Ако ни познаваш, знаеш, че музиката ни е много важна. Не сме я забравили и на този After Work зад пулта застава Paci, а под съпровода на Влади Михайлов (виола) и Борислав Илиев (китара) слушаме с джаз в стил стила на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели.

Ще можеш да запазиш спомени от вечерта, срещите и емоциите си през нея като се снимаш изцяло в стила на партито на фотокорнера на Fashion Days. От Bioderma пък ще бъдат на място с кът за слънцезащита, за да научиш повече за продуктите им и как да се грижиш за кожата си през лятото и всеки път, в който си изложен на слънце.

Какво се случи на последния After Work Social Club чети тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *