5 предимства да заведеш гаджето на автокино

Модерният начин да се гледат филми идва със страхотни предимства

0 коментара Сподели:

Никога не си ходил на автокино? Изпускаш уникално преживяване! В киното акцентът е върху филмите, в автокиното – върху забавлението и компанията. Представи си, че имаш собствено ВИП сепаре, в което си правиш всичко, което поискаш. Това е с две думи концепцията на „Автокино под звездите“. Между 25 и 27 юни можеш да се насладиш на най-забавните филми от 2020: „Ятаган“, „Екшън“ и „Завръщане“, на огромен екран в Морска гара Варна.

Прожекциите се организират с генералната подкрепа на нашите партньори от PokerStars – водещ работодател в iGaming индустрията, които ни дават възможността да споделяме всички тези запомнящи се моменти заедно.

Ето кои са големите плюсове на автокиното:

Социалната дистанция

Колкото и разредени да са местата в един киносалон, все пак атмосферата е обща. Автокиното предлага несравнимо ниво на сигурност – може даже да останете със затворени прозорци по време на цялата прожекция, без да се налага да се доближавате до никого.

 

Можете да се храните

Без значение дали обичаш пуканки, нещо за гризкане или сладолед, всичко е позволено за ядене в колата. При това можеш да си мляскаш на воля, без притеснение, че някой от съседните редове ще почне да си прочиства гърлото през пет минути.

Можете да си угаждате

Напитките в киното никога не са достатъчно, а колкото и да си жаден, не ти се занимава всеки път да вдигаш цял ред. Особено ако ти се отвори глътка и почнеш да ходиш до пуканките през пет минути. При автокиното нямаш този проблем. Също така тоалетната е на една врата разстояние. Всички сме били в ситуация просто да нямаме търпение филмът да свърши… При автокиното луксът да си угаждаш е несравним с никое друго филмово преживяване.

Можете да си говорите глупости

Автокиното дава едно огромно предимство – социална дистанция с останалите зрители. Можеш да се смееш на воля, да пускаш иронични коментари, даже ако ти е кеф – изобщо да не гледаш филма. Даже разговорът да се отплесне в по-интересна посока – няма кой да ти шътка и да чупи стойки.

Можете да се натискате

Все пак автокиното е основно романтично преживяване. Неслучайно типичната любовна среща в Америка години наред е била точно на такъв тип прожекции. Колата позволява едно специфично уединение и дава възможност,

ако имате по-забавни неща за правене, да им се отдадете на воля. (намигане)

За киноманите тук подбрахме 10 филма, в които са разказани музикални биографии.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *