3 неща, които да правиш този уикенд в Пловдив

Правим селекция с няколко свежи предложения от Града под тепетата

0 коментара Сподели:

Пловдив – космополитен, цветен, енергичен. Златна среда, която кипи от живот и привлича млади личности от всяко кътче на България. Мястото, където изкуството се чувства като у дома си и дните никога не се повтарят. Ако си нетърпелив да опознаеш автентичното пловдивско ежедневие още сега, то Go Guide ти предоставя три специални предложения за идния уикенд, които неусетно ще те превърнат в част от пловдивския лайфстайл, след което ще почувстваш града като твой втори дом.

Какво да правим в Пловдив този уикенд?

Автокино под звездите
18, 19, 20 юни, Техномаркет Мах, булевард „България“

Само след броени дни Пловдив ще се върне обратно в 40-те години на ХХ век, когато автокиното е било в разцвета си, а вечерите под звездното небе, в компанията на любими хора и хубав филм са били ежедневие. Същото изживяване очаквай на 18, 19 и 20 юни от 21:30 часа, когато пловдивските тепета ще се превърнат в сцена за модерното българско кино. Екранът с големина 14×8 метра ще бъде озарен от комедиите „Завръщане“, „Ятаган“ и „Мисия Лондон“, а местата в „киносалона“ ще бъдат изцяло по твой вкус, в комфорта на твоята кола. Бъди специален гост на Go Guide този уикенд и побързай да вземеш билет, за да се срещнем в четвъртък на бул. „България“, 4-ти километър, където домакин на събитието ще бъде Техномаркет Max!

Билети за Автокино под звездите Пловдив има тук. 

Прожекциите се организират с генералната подкрепа на нашите партньори от PokerStars – водещ работодател в iGaming индустрията, които ни дават възможността да споделяме всички тези запомнящи се моменти заедно. В това кино приключение ни помагат още популярната марка за гейминг, PC и мобилни лайфстайл аксесори Canyon, чиито продукти можете да намерите във всички магазини на Техномаркет.

Капана Фест
18–21 юни, Малка главна

Дългоочакваният Базар Капана ще оживи пловдивските улици от 18 до 21 юни с артистичното си настроение, привличащо стотици всяка година. Очакват те над 80 изумителни български артисти, които ще са подготвили най-разнообразни арт проекти и изделия, готови да покорят сърцето ти с автентична енергия и да те накарат да се влюбиш още веднъж в българското изкуство. Ще можеш да се насладиш на всичко това под аранжимента на специално селектираната музика от My Vinyl, а колкото до храната и напитките, те също няма да са за изпускане! Посети Капана Фест това лято и позволи на сетивата ти да усетят истинската магия на Пловдив.

Арт галерии

В град като Пловдив силата на изкуството се усеща дори във въздуха. Перфектният начин да преоткриеш арт сцената и да вкусиш от тръпката на културата е да се впуснеш из малките лъкатушещи улички на Стария град, където зад всеки ъгъл се крие по някоя галерия. От скулптурни изложби до арт инсталации на съвременна тематика, безкрайната селекция в района около централната пешеходна зона и Капана ще задоволи всеки вкус за секунди. Независимо от сезона изкуството в Пловдив никога не спи, напротив – не спира да се развива, приспособява към съвременното общество и те очаква с отворени обятия по всяко време!

За киноманите тук подбрахме 10 филма, в които са разказани музикални биографии.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *