5 филма с Тодор Колев, които можем да гледаме отново и отново

Великият актьор живее завинаги в сърцата ни и не спира да ни радва от екрана

0 коментара Сподели:

Просто не можем да се наситим на неговия опасен чар! Тодор Колев е истинска легенда, а всеки филм с него – абсолютна класика. Колкото и да ги гледаме, няма как да ни омръзнат. Даже все повече ни харесват, защото хващаме всички детайли от изпълненото му с дълбоки нюанси актьорско изпълнение. В тази селекция си припомняме най-вълнуващите екранни превъплъщения на великия актьор. Тук са един от най-обичаните български филми на всички времена: „Опасен чар“, историята как да надхитриш живота „Господин за един ден“, битовата трагикомедия „Топло“, съвършената сатира „Преброяване на дивите зайци“ и филмът, в който с мултиплицирана роля най-добре личи актьорският талант на Тодор Колев „Двойникът“.

Гледаме "Опасен чар" по нов начин по време на Go Guide Автокино под звездите. Разполагаме екран с големина 14 х 8 метра на покрива на Serdika Center за втора поредна седмица, за да те срещнем с  най-новите филмови герои и незабравимите любимци от златните години на българското кино. Чакаме те за среща, на която ще гледаме три български филма – към модерното кино този път добавяме и една вечна класика. Именно "Опасен чар". Можеш да закупиш билети за Автокиното онлайн тук.  

Прожекциите се организират с генералната подкрепа на нашите партньори от PokerStars – водещ работодател в iGaming индустрията, които ни дават възможността да споделяме всички тези запомнящи се моменти заедно.

Ето кои филми на легендата можем да гледаме отново и отново:

Опасен чар

Господин за един ден

Топло

Преброяване на дивите зайци

Двойникът

"Опасен чар" можеш да гледаш тази събота на романтично автокино.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *