3 места в София, на които да отведеш гаджето на романтична среща

Създай повече тръпка, като заведеш (проекто) гаджето на едно от тези места

0 коментара Сподели:

Не е срамно да си признаем, че не сме били на читава среща с човек от отсрещния пол от месеци. Краят на тези безкрайни седмици на отдалечаване един от друг е тук и е време да станеш по-близък и да излезеш най-после с онова сладурче, за което си мислиш още от времето на мартениците тази година.

Класическата комбинация от приятна вечеря и разходка не е достатъчна обаче.

След толкова чакане си заслужава да направиш нещо по-нестандартно, романтично дори биха го нарекли някои. А какво по-добро от най-секси локациите в София?

Ето кои са те:

Автокино под звездите

Не знам дали има човек, гледал автокино по американските филми, и да не си е мечтал да отиде някога на такава среща. Хем гледаш филмче, хем сте си двамата в колата на спокойствие и можете да правите каквото си искате вътре. Концепцията някак си изключва да има повече от двама човека за предните седалки, така че се превръща в перфектния сценарий да сте изолирани, но все пак заедно. Ако вече си отворил нов таб да търсиш дали има автокино в София, няма нужда – има!

Този уикенд – 11, 12, 13 юни, те каним на Go Guide Автокино под звездите.

Аз имам 3 дни да си намеря с кого да отида, но ако ти вече се сещаш за някого, по-добре буквай билети и до края на седмицата може да си с ново гадже, впечатлено от романтичните ти похвати.

Image may contain: text

Филмите под звездите стартират в 21:30, а мястото е откритият паркинг на върха на Сердика център (паркинг ниво 3). Бъди сигурен, че ще дойдеш навреме, за да се паркираш по-близо до екрана. Местата са ограничени и автомобилите ще бъдат подредени според реда на пристигане. Освен това, ако пристигнеш по-рано, ще можеш да хапнеш в мола, да заредиш с пуканки и да се настаниш удобно, а преди самата прожекция те очакват срещи с главни действащи лица за всеки от филмите. Прожекциите се организират с генералната подкрепа на PokerStars – водещ работодател в iGaming индустрията, които ни дават възможността да споделяме всички тези запомнящи се моменти заедно.

Ботаническата градина

Здравословната алтернатива на Зоологическата градина има всичко, от което се нуждаеш, за да впечатлиш някого. Амбиансът е супер, така че освен факта, че сте на това райско кътче, може да си направите няколко яки снимки от първата ви среща, които да показвате на внуците някой ден, ако нещата се развият успешно.

Има и много приятни пейки, на които да си отпочинете или да се обяснявате в любов, сравнявайки красотата на дамата с тази на всички налични цветя в кръгозора.

Трябва да ѝ кажеш, че тя е по-красива от цялата напъпила флора, разбира се.

Панчарево

Перфектното място за един следобеден пикник, водни спортове или укриване на труп в дълбоки води. Все пак се придържай към първите две, ако искаш успешна среща. Хубавата гледка вълнува хората и от двата пола, така че ако впоследствие се окаже, че си се озовал там с някой скучняк/чка, поне можеш да се насладиш на природата. Ако все още се предлагат канута под наем, можете да проверите екипната си работа с няколко кръгчета на язовира.

Без резки завои обаче, че падне ли някой във водата, това ще е и краят на срещата.

Ето кои 3 модерни български филма ще гледаме на Автокино под звездите.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *