3 модерни български филма, които да гледаш на Go Guide автокино под звездите

Организираме си романтична среща под звездите

0 коментара Сподели:

Автокиното е американска традиция, която Go Guide сега пренася в България.

За първи път без компромис в картината, с прожекция през последно поколение проектор и впечатляващ екран с диагонал 16 метра.

Това е еквивалентът на 630-инчов телевизор – нещо, с което никой дом на света не може да се похвали. Също така автокиното е романтично преживяване или забава с приятели – гледате филма от комфорта на собствен автомобил, без да пречите на никого с коментари, смях или всичко останало, което правите (намигане). И в случай че се чудите – звукът се чува директно в колата, през радиото. Ако си инвестирал в интериор, сега ще можеш да натриеш носа на всеки, който е твърдял, че съраундът е ненужна екстра.

Филмите също са специално подбрани като за автокино – това са нови, хитови български заглавия, които правят умел прочит на Холивуд в условията на нашата реалност. С други думи са жизнерадостни комедии, а не тежки драми.

В селекцията са включени „Диви и щастливи“, „Екшън“ и „Завръщане“ – все фаворити на публиката, подходящи за гледане с пуканки в ръка.

Филмите под звездите стартират в 21:00, а мястото е откритият паркинг на върха на Сердика център (паркинг ниво 3). Бъди сигурен, че ще дойдеш навреме, за да се паркираш по-близо до екрана. Местата са ограничени и автомобилите ще бъдат подредени според реда на пристигане. Освен това, ако пристигнеш по-рано, ще можеш да хапнеш в мола, да заредиш с пуканки и да се настаниш удобно, а преди самата прожекция те очакват срещи с главно действащи лица за всеки от филмите. Прожекциите се организират с генералната подкрепа на PokerStars – водещ работодател в iGaming индустрията, които ни дават възможността да споделяме всички тези запомнящи се моменти заедно.

Първата прожекция е в четвъртък (4 юни) с „Екшън“, филм на един от създателите на „Под прикритие“ –

динамична сатира на киноиндустрията и история, пълна с обрати, каскади и лафчета.

В петък (5 юни) следва последният филм на Ники Илиев „Завръщане“ –

комедия за четирима приятели и годишнина от завършването им с участието на Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова и Стефан Данаилов.

Последната вечер от автокиното, събота (6 юни), е запазена за адреналиновото приключение „Диви и щастливи“ с Яна Маринова и Луиза Григорова,

което ще остави публиката без дъх в едно безкрайно преследване.

Ако не си ходил никога на автокино – спокойно, ние също не сме, затова си направихме собствено. Местата за прожекциите са ограничени, така че побързайте –  очаквайте линк за закупуване на билети.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *