Go Guide Stay Home Festival: класове за всички коктейл ентусиасти

Време е да се научиш как се правят тези коктейли

0 коментара Сподели:

Като медия, отговаряща за масовите градски забавления, Go guide се чувства длъжен да влезе в домовете на своите фенове, за да повдигне тонуса и да направи връзката с любимите си артисти и локации истинска и жива. На 2 – 3 май ще се проведе първото издание на STAY HOME FESTIVAL в подкрепа и с участието на някои от най-цветните музиканти, актьори, диджеи, илюстратори, комици, художници, йога учители, крафтъри и градски герои, които добре познаваме от софийската сцена. С генералната подкрепа на Takeaway.com, които доставят до нас вкуса на познатото, въпреки необикновения живот напоследък.

Два коктейлни класа ще очакват всички любители на смесените напитки с амбиция да се превърнат от коктейлно бедствие в истински мастъри на шейкърите и джигърите.

И понеже искаме да направим връзката с любимите си локации жива, а няма да се лъжем, че някои от най-любимите ни места в София са барове – тези коктейли класове ще се предават директно от два емблематични столични, известни с омайващите си коктейли. Разбира се, както и останалите забавления в програмата на STAY HOME FESTIVAL, и коктейл класовете ще се проведат на stayhomefestival.com.

Приготви се за смесване, шейкване, разбъркане и за това да си припомниш колко хубаво беше, когато баровете и ресторантите работеха, а всички ние можехме да се наслаждаваме на грижите за добрия ни вкус, които хората, работещи в тях,полагаха. Като хора, които традиционно се стараят да те осведомяват за най-добрите места на гастро картата в града,

сега нямаме търпение да ти покажем как да присъединиш собствения си дом към нея.

Виртуалните срещи на бара миксираме заедно с любимия ни сайдер Somersby, който тази пролет освежава града с новата комбинация Mango & Lime. Тя ни грабва с два неустоими вкуса – ароматно манго и освежаващ лайм, като прави споделените моменти по-цветни и запомнящи се. Във всеки клас ще забъркаме по няколко коктейла, а два от тях ще бъдат приготвени със специалната съставка – Somersby. Не е ли страхотно?

Фествалът достига до нас благодарение на superhosting.bg

Кои ще бъдат изпълнителите на музикалните сцени, виж тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *