3 комедии, които залепят всички пред екрана

Ето кои 3 комедии за цялото семейство можеш да гледаш сега в A1 Xplore TV

0 коментара Сподели:

Казват, че смехът е най-доброто лекарство, затова сме ви подготвили една специална селекция от стари комедии, точно като за тези смутни времена. И понеже всички сме затворени в едно пространство, пред един телевизор, заглавията в този списък са подходящи за различни възрасти – има един филм за малки деца, един за по-големи и такъв, подходящ за тийнейджъри с присъствие на родител. Хуморът не е нещо универсално, но точно тези заглавия гарантирано ще докарат усмивка на лицата ви. Даже на някои сцени така може да се разхилите, че съседите да се притеснят за психическото ви здраве.

Всички тези филми са налични в A1 Xplore TV през април, където можеш да се насладиш на последните хитови заглавия, с уникално качество, при това на големия екран, само след натискане на един бутон. Социалната изолация не трябва да е лишена от силни емоции, затова през април А1 Видеотека предлага гарантирана доза развлечения с едни от най-добрите филми на 2019. А за да е максимално улеснен изборът, интерактивната телевизионна платформа се адаптира към твоя личен вкус. Филмите от A1 Xplore TV се гледат направо от екрана на телевизора, без необходимост от допълнителни устройства. Всяко заглавие от каталога на Видеотеката пък може да бъде наето за 48 часа, лесно и удобно, като сумата се добавя към месечната фактура към телекома. 

ЕТО КОИ 3 КОМЕДИИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ СЕГА В А1 XPLORE TV:

САМИ ВКЪЩИ 2

Продължението на уникалната анимация от 2016 с оригинално заглавие The Secret Life of Pets не отстъпва по нищо на оригинала.

В него на джак ръсел териера Макс и нюфаундленда Дюк им се налага да се справят с нов враг за внимание –

човешката им майка вече има бебе. Формулата е същата, но историята е все така интересна, а има и нови герои, включително корава овчарка с гласа на Харисън Форд. Режисьор отново е Крис Рено, по-известен като един от създателите на миньоните, който отговаря за целия Despicable Me франчайз. Няма нищо по-смешно от анимирани животни, така че този филм със сигурност ще ви разведри до крайна степен.

ЗАГУБЕНИЯТ ЙЕТИ

От студиото, което създаде Shrek, Madagascar и How to Train Your Dragon, сега идва новата супер анимация „ЗАГУБЕНИЯТ ЙЕТИ“, на английски Abominable. Филмът разказва историята на гигантско бебе йети, попаднало в съвременен Шанхай, което тийнейджърка трябва да върне обратно в Хималаите, за да го спаси от злия бизнесмен м-р Бърниш (с гласа на Еди Изърд). Следва епично пътешествие със спиращи дъха пейзажи от Далечния изток,

което ще ви държи на ръба на дивана през цялата дължина на филма.

Освен в моментите, когато се заливате от смях, разбира се, а те няма да са малко. Режисьорка и сценаристка е Джил Кълтън, която може би помните като създателка на класиката Open Season. Бебе йети пък вече ни е най-любимото животно на света.

Новият брой на Go Guide е тук!

МОМЧЕТА ЗА ПРИМЕР

Една от най-смешните комедии напоследък, която проследява безумните приключения на група шестокласници, идва от наши стари познайници – Сет Роугън и Еван Голдбърг, създатели на еталони в хумора като Superbad, This Is the End и Pineapple Express. Сюжетът е трудно да се предаде в едно изречение, но историята се върти около покана за парти с целуване, палави съседки, шпиониране с дрона на татко и серия от случки с малък до никакъв късмет. Заглавието „МОМЧЕТА ЗА ПРИМЕР“ е подвеждащо –

деца, не правете като момчетата от този филм!

А тези от нас, които са били калпазани в училище, със страшна сила ще върнат спомени от детските години. Уникално забавен и интересен филм, на ръба на добрия вкус, но без да преминава границата.

Имаме поне още 20 предложения за сериали, които можеш да провериш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *